2017-01-21 17:37

ULTIMA ORA


Aruncată din tren pentru un telefon mobil

 |  13:04
Aruncată din tren pentru un telefon mobil

O fată de 17 ani a fost împinsă, joi seară, de către un băiat de 18 ani din trenul personal care face legătura între localităţile timişene Lugoj şi Margina, în cădere ea trăgându-l şi pe agresor, care îi luase telefonul mobil. Băiatul a fost reţinut şi acuzat de tentativă de omor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, a declarat, vineri, că un băiat de 18 ani a intrat în compartimentul de tren în care se afla fata de 17 ani, a agresat-o şi i-a smuls telefonul mobil, iar apoi a împins-o din tren, între localităţile Balinţ şi Nevrincea.

"Incidentul a avut loc în trenul personal 2188 Lugoj - Margina. Un băiat de 18 ani din satul Jupani, judeţul Timiş, a intrat într-un compartiment în care se afla o fată de 17 ani, din aceeaşi localitate, a scos-o pe culoar şi i-a luat prin violenţă telefonul mobil, iar apoi a împins-o din tren între localităţile Balinţ şi Nevrincea. În cădere, fata l-a tras şi pe el din tren", a afirmat Emil Andrei.

Potrivit acestuia, după ce au căzut din tren, băiatul a continuat să o agreseze pe fată, iar apoi a plecat, el fiind prins de poliţişti după câteva ore.

Fata a fost transportată la Spitalul din Lugoj cu răni uşoare.

Emil Andrei a afirmat că tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, fiind acuzat de tentativă de omor şi tâlhărie şi va fi prezentat magistraţilor în cursul zilei de vineri cu propunere de arestare preventivă, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image