2017-01-21 02:16

ULTIMA ORA


Asistente medicale, trimise în judecată pentru mită

 |  11:58
Asistente medicale, trimise în judecată pentru mită

Potrivit unui comunicat DNA, două asistente medicale din Galaţi au fost trimise în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fiind acuzate de dare de mită.

Pentru a soluţiona favorabil un dosar în care se efectuau cercetări penale faţă de mai multe cadre medicale din cadrul Spitalului Judeţean Galaţi privind întocmirea în fals a unor dosare de pensionare pe caz de invaliditate, Luminiţa-Gabriela Tirim, asistentă medicală la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi - Serviciul de expertiză medicală, şi Adriana Ionescu, asistentă medicală la Spitalul Judeţean Galaţi, au promis suma totală de 50.000 lei unui ofiţer de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, în perioada 23 noiembrie 2011 - 1 decembrie 2011.

"La data de 25 noiembrie 2011, din suma totală promisă, Ionescu Adriana a dat denunţătorului suma de 10.000 lei. De asemenea, la data de 1 decembrie 2011, inculpatele Ionescu Adriana şi Tirim Luminiţa Gabriela au dat denunţătorului suma de 6.000 lei, ocazie cu care procurorii au procedat la constatarea infracţiunii flagrante", se precizează în comunicatul DNA. 

Procurorii au instituit sechestru asigurător asupra unor sume de bani aparţinând inculpatei Ionescu Adriana.  Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă a inculpatelor Tirim Luminiţa-Gabriela şi Ionescu Adriana la data de 2 decembrie 2011, pe o perioadă de 29 de zile, iar dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Galaţi, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12

TAGURI: asistente, medicale, mităComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image