2016-12-04 12:37

ULTIMA ORA


Atac armat al traficanţilor de droguri asupra unui tribunal egiptean

 |  08:13
Atac armat al traficanţilor de droguri asupra unui tribunal egiptean

Un responsabil al forţelor de securitate din Egipt a precizat că un grup de traficanţi de droguri a atacat duminică un tribunal egiptean din Assuan pentru a-şi elibera doi 'colegi' condamnaţi. Indivizii erau înarmaţi şi au acţionat în plină zi.

Cinci indivizi i-au eliberat pe cei doi, care tocmai fuseseră condamnaţi la trei ani închisoare tot pentru trafic de droguri, după ce au năvălit în tribunal cu arme automate.

'Mai multe maşini îi aşteptau în faţa tribunalului. Ei au reuşit să fugă', a adăugat responsabilul forţelor de securitate. Ulterior, poliţia a lansat cercetări pentru depistarea evadaţilor şi a celor care i-au ajutat.

După căderea regimului Mubarak în februarie 2011, în urma unei revolte populare, criminalitatea a crescut rapid în Egipt, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-24

TAGURI: Egipt, traficanţi, droguri, atacComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Poliția Română: 6.000 kilograme de droguri ridicate, 63 de grupări destructurate Poliția Română anunță că în primele zece luni ale anului, în urma a aproape 700 de... 02 Dec 2016 | (0)
Atac armat sângeros la o Universitate din Ohio Cel putin 7 persoane au fost impuscate si transportate la spital intr-un atac armat care a avut loc... 28 Noi 2016 | (0)