2017-01-17 21:21

ULTIMA ORA


Atac armat în Statele Unite

 |  08:14
Atac armat în Statele Unite

Atacul a avut loc marţi dimineaţă, într-un restaurant din Nevada, când un un bărbat a deschis focul asupra membrilor gărzii naţionale provocând moartea a trei persoane şi rănirea altor nouă. Ulterior autorul crimelor s-a sinucis.

Kenny Furlong, şeriful oraşului Carson City, capitala Nevadei, a declarat că au existat martori care au chemat serviciile de ajutor după ora locală 09.00 (19.00, ora României) avertizând că în parcarea unui restaurant se „trage asupra persoanelor cu un pistol automat”.

„Numeroase victime erau membri ai gărzii naţionale în uniformă şi se găseau într-un restaurant”, o sucursală a International House of Pancakes (IHOP), a explicat Furlong, potrivit Agerpres.

Patronul unei terase din apropiere, a declarat că a văzut un bărbat care a coborât dintr-o dubiţă cu o armă automată. Suspectul ar fi împuşcat mortal un motociclist, iar apoi a intrat în restaurant şi a început să tragă focuri de armă, informează .

„Suspectul (...) se rănise singur şi era întins pe podea” când a sosit poliţia, conform declarației şerifului Furlong.

Autoritățile au identificat trei persoane ucise, dintre care doi membri ai gărzii naţionale a statului. La rândul său, un purtător de cuvânt militar a informat că printre răniţi se află alţi membri ai gărzii naţionale, dar nu a precizat numărul acestora.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-11

TAGURI: atac, Nevada, restaurantComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image