2018-12-11 13:54


Atac armat soldat cu cinci morţi, printre care şi atacatorul, în Arizona

 |  08:32
Atac armat soldat cu cinci morţi, printre care şi atacatorul, în Arizona

Un bărbat a împuşcat mortal miercuri patru persoane, printre care şi o fetiţă, într-un oraş din sud-vestul Statelor Unite, după care s-a sinucis, au indicat autorităţile locale, preluate de AFP.

'În total, sunt cinci morţi, credem că atacatorul se numără printre acestea', a declarat Dana Berchman, purtătorul de cuvânt al oraşului Gilbert, situat la circa 40 de km de Phoenix, Arizona.

În jurul orei locale 13.00 (20.00 GMT), agenţii au răspuns la un apel de urgenţă referitor la focuri de armă. Când au ajuns la faţa locului, au găsit patru morţi', a explicat Berchman. 'O fetiţă a primit îngrijiri medicale, dar a decedat ulterior', a adăugat purtătorul de cuvânt, precizând că vârsta fetiţei era cuprinsă între unul şi trei ani.

Atacul s-a produs într-un cartier rezidenţial al oraşului, în apropierea unei şcoli. Potrivit unor martori citaţi de ziarul local AZ Central, poliţia a împrejmuit zona şi le-a cerut locuitorilor să rămână în case.

În Arizona au avut loc mai multe atacuri armate începând cu 2011, printre care unul la Tucson, în ianuarie 2011. În urma acelui atac au murit şase persoane, printre care o fetiţă de nouă ani şi un judecător, iar membra Congresului american Gabrielle Giffords a fost împuşcată în cap, informează Agerpres..


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-13

TAGURI: atac armat, arizona
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...