2016-10-22 21:08

ULTIMA ORA


Atac cu grenadă în Belgia, soldat cu cel puţin un mort!

 |  15:20
Atac cu grenadă în Belgia, soldat cu cel puţin un mort!

Cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte zece au fost rănite în centrul oraşului Liege, aflat în sud-estul Belgiei, după ce mai mulţi indivizi au tras focuri de armă şi au aruncat cu dispozitive explozive, a anunţat presa belgiană.

Atacurile au avut loc în piaţa Saint-Lambert din centrul oraşului, iar potrivit postului tv RTL-TVI, un bărbat a arunat o grenadă în direcţia Palatului de Justiţie.

Agenţia de presă Belga şi cotidianul Le Soir au precizat că o a doua persoană şi-a pierdut viaţa, aceasta fiind unul dintre autorii atacului, care s-a sinucis după ce a aruncat dispozitivele explozive. Au fost auzite totodată şi mai multe focuri de armă, iar forţele de ordine s-au mobilizat pentru a-i urmări pe autorii atacului, care pentru moment nu au fost identificaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-21

TAGURI: atac grenada, atentat Belgia, atac Liege, focuri de arma LiegeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Contrabandist cu țigări, oprit cu focuri de armă Polițiștii de frontieră suceveni au tras mai multe focuri de armă pentru a prinde un bărbat,... 15 Oct 2016 | (0)
Bucureşti. Şofer oprit cu focuri de armă de polițiști Un șofer în vârstă de 22 de ani din București a fost oprit, vineri dimineață, cu focuri de... 07 Oct 2016 | (0)