2017-01-19 19:06

ULTIMA ORA


Atenţie la darul de nuntă: L-au împuşcat pe mire şi au vrut să fure banii!

 |  15:37
Atenţie la darul de nuntă: L-au împuşcat pe mire şi au vrut să fure banii!

Doi barbaţi cu cagule pe feţe au încercat să fure darul de la o nuntă. Ei au intrat într-un restaurant din Caransebeş (Caraş-Severin) unde avea loc evenimentul, l-au împuşcat pe mire în picior şi l-au lovit cu un baston în cap,  apoi au fugit fără bani.

“Poliţiştii au fost solicitaţi, duminică, la un restaurant din Caransebeş unde avea loc o nuntă şi unde un bărbat de 31 de ani a fost împuşcat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru, informează Mediafax.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au stabilit că cei doi miri, care plecau de la restaurant cu darul de nuntă, au fost atacaţi de doi bărbaţi care purtau cagule pe faţă şi care le-au cerut banii. Unul dintre atacatori a tras un foc de armă asupra mirelui, rănindu-l în picior şi l-a lovit apoi cu un baston în cap, în timp ce al doilea atacator a încercat să ia banii, dar nu a reuşit. Cei doi atacatori au fugit din restaurant şi au plecat cu un autoturism.

Tânărul rănit a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş, dar a refuzat internarea.

Ancheta a fost preluată de un procuror al Parchetului Judecatoriei Caransebeş, iar poliţiştii încearcă să stabilească identitatea atacatorilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image