2017-01-20 01:38

ULTIMA ORA


Atotputernicul Putin, fluierat şi huiduit în direct

 |  10:27
Atotputernicul Putin, fluierat şi huiduit în direct

Premier rus Vladimir Putin a fost fluierat şi huiduit duminică, la finalul meciului în care luptătorul MMA (Arte Marţiale Mixte) Fedor Emilianenko l-a învins pe americanul Jeffrey William Monson, în complexul sportiv 'Olimpiiski' din Moscova, în cadrul turneului M-1 Global.

Reacţia de nemulţumire a publicului a apărut în momentul în care Putin s-a urcat în ring pentru a-i adresa felicitări lui Emilianenko.  

Canalul public de televiziune 'Rossia', care a difuzat iniţial meciul, în reluările ulterioare a schimbat sunetul din fundal şi fluierăturile la adresa premierului rus. Publicul ar fi reacţionat violent nu la adresa primului ministru, ci la adresa adversarului învins al luptătorului Emilianenko, care tocmai era condus din sală în timp ce Putin îl felicita pe sportivul rus pentru victorie, potrivit reprezentanților complexului sportiv 'Olimpiiski'. Cele mai multe canale media au trecut sub tăcere incidentul, ceea ce sugerează că întâmplarea a avut un veritabil şoc la vârful conducerii ruse.

Imaginile difuzate l-au arătat pe Putin surprins de reacţia publicului, însă păstrându-și calmul şi ducând până la capăt ce avea de spus. Putin, care intenţionează să revină în urma prezidenţialelor din martie în fotoliul de la Kremlin, a fost huiduit pentru prima oară în întreaga sa carieră politică de peste un deceniu. După ce Vladimir Putin şi-a anunţat intenţia de a-şi adjudeca un nou mandat prezidenţial, sondajele au înregistrat o scădere a popularității acestuia cu 4% în luna octombrie, de la 51% la 47%, potrivit Agerpres.

Susținătorii premierului rus au justificat atitudinea publicului prin faptul că Putin a supralicitat terminologia numind 'artă' luptele mixte, ceea ce i-ar fi deranjat pe fani, și chiar prin faptul că oamenii, care au băut cantităţi însemnate de bere înainte meciului, se grăbeau la toaletă şi credeau că acesta va ţine un discurs lung.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-21

TAGURI: Emilianenko, PutinComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image