2017-01-24 13:19


Au apărut noi probe care îl incriminează pe Dominique Strauss-Kahn

 |  16:29
Au apărut noi probe care îl incriminează pe Dominique Strauss-Kahn
Anchetatoriiamericani au găsit, luni, noi dovezi care ar putea susţine acuzaţia deagresiune sexuală formulată împotriva directorului FMI Dominique Strauss-Kahn,au declarat surse din cadrul poliţiei, citate de Fox News.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, pecearşafurile din camera în care a stat Dominique Strauss-Kahn vineri au fostgăsite urme de sânge, care ar putea susţine acuzaţia de agresiune sexualăasupra cameristei hotelului. Totodată, anchetatorii au găsit probe suplimentareşi în cameră, acestea urmând a fi supuse unor analize medico-legale.

Potrivitsurselor citate, la scurt timp după ora 12.00, un bărbat din cadrul "roomservice" care tocmai părăsise camera lui Strauss-Kahn i-a spus cameristeică aceasta este goală. După ce trece termenul de eliberare a camerei, la prânz,personalul din cadrul "room service" mătură, ridică tăvile, mâncarealăsată de clienţi şi condimentele şi apoi anunţă camerista dacă respectivacameră este goală sau ocupată.

Unangajat din cadrul "room service" i-a spus cameristei că nu estenimeni în imensul apartament în care se afla Strauss-Kahn.

Surselecitate susţin că aceasta a bătut la uşă de trei ori, conform protocolului,strigând de fiecare dată "Housekeeping", din ce în ce mai tare, dupăcare a sunat la sonerie. Nu era niciun semn cu "Nu deranjaţi" pemânerul uşii. De fapt nu era niciun semn pe mâner.

Potrivitdeclaraţiilor cameristei, relatate de o sursă din cadrul poliţiei, atunci cândaceasta a deschis uşa l-a văzut pe Strauss-Kahn gol. El a sărit la ea, aprins-o de sâni, a aruncat-o în pat şi a agresat-o sexual. Aceaşi sursă susţinecă femeia a ripostat şi a încercat să fugă spre uşă. Dar a alunecat pe marmurăşi a căzut în genunchi, provocându-şi o contuzie. În acel moment, potrivitcameristei, Strauss-Kahn ar fi prins-o şi ar fi încercat să o forţeze să facăsex oral. Ea l-a respins din nou, dar de data aceasta cu succes, potrivitsurselor citate.

Dupăce a reuşit să iasă din cameră, camerista s-a grăbit spre parter, unde le-aspus angajaţilor hotelului despre atac. Când aceştia au urcat în cameră pentrua-l găsi pe agresor, acesta se afla deja la parter, unde plătea camera,potrivit surselor citate.

Întimp ce acesta se afla în maşina care îl transporta la aeroport, camerista erareticentă în a vorbi cu poliţia. Când au ajuns detectivii, ea a fost dusă laspital, unde a fost supusă unui examen pentru a se stabili dacă a fost violatăşi în urma căruia au fost găsite probe de ADN.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-12-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image