2018-12-16 19:56


Au început ameninţările cu ruperea protocolului USL

 |  19:35
Au început ameninţările cu ruperea protocolului USL

Neînţelegerile liberalilor şi social-democraţilor din teritoriu au depăşit etapa ameninţărilor voalate şi au trecut la un alt nivel – ameninţările făţişe. Oana Niculescu Mizil, preşedinta PSD Călăraşi a declarat miercuri că ar putea propune oficial, la centru, ruperea protocolului USL în judeţul Călăraşi.

„În ultima vreme ne-am confruntat cu o serie de acţiuni de intimidare, de şicanare şi de hărţuire a primarilor PSD. Cel mai recent caz este din data de ieri (marţi - n.r.), cel al primarului de la Fundulea. Vreau să fie clar. Dacă administraţia PNL şi preşedintele Consiliului Judeţean (George Răducu Filipescu - n.r.) mai face presiuni sau ameninţări la adresa aleşilor PSD voi propune oficial la centru ruperea protocolului în judeţul Călăraşi. Este ultimul meu cuvânt faţă de organizaţia PNL Călăraşi'”, a declarat Oana Niculescu Mizil, citată de Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIUPINGHER
24 Aug 2011

Cand exista o stire serioasa, apare in toata mass media dar acum am indoieli vazand-o doar in aceasta publicatie!
CINEVA
24 Aug 2011

@Ciupingher:inseamna ca nu citesti si alte publicatii....da un google si ti se va confirma ca nu ai dreptate
TEODOR
25 Aug 2011

Sper ca aliatii PNL-isti sa fi priceput mesajul Oanei Mizil:sa treaca peste orgolii,si sa stinga conflictul local!De ce sa dea motive de satisfactie celor de la PDL?
ION PICU
25 Aug 2011

Oana draga o intrebare : Ai dat Wireless la tot Ferentariul cum te laudai acum 3 ani ?"""Domnisoarele din Dorobanti va dau gratuit Wireless!" La care o TIGANCA (cam ca tine la culoare " Pai noi nici curent n-avem!"
Random imageUltimele stiri


loading...