2018-12-17 14:16


Audierea lui Mircea Sandu la DNA atrage atenția UEFA

 |  09:39
Audierea lui Mircea Sandu la DNA atrage atenția UEFA

După ce Mircea Sandu, președinte al FRF și membru în Comitetul Executiv al Uniunii Asociațiilor Europene de Fotbal, a fost învinuit de procurorii DNA, UEFA a demarat o anchetă internă.

Fiindcă presa din România a semnalat că şeful federaţiei este citat la audieri în "cazul Craiova", rezoluţia DNA a intrat în posesia UEFA la începutul acestei săptămâni.

Luând în considerare relaţiile directe cu Platini, UEFA ar putea interveni în forţă ameninţând cu scoaterea din competiţiile europene pentru echipele naţionale şi cluburile româneşti, pe considerentul intervenţiei neautorizate a anchetatorilor în chestiuni pur sportive. Asemănător a procedat în urmă cu circa 3 ani şi în Polonia, unde fostul preşedinte Michal Listkiewicz a fost acuzat de corupţie.

O altă posibilitate ar fi ca Sandu să fie suspendat din postul pe care-l ocupă în Comitetul Executiv de la Nyon ceea ce ar însemna să nu mai participe la şedinţele acestui comitet până când instituţiile din România se vor pronunţa.

Mircea Sandu va fi audiat abia luni la sediul DNA, în jurul prânzului.

Petru Nariţa, procurorul care conduce ancheta, ar fi anunţat ieri un program foarte încărcat şi, în condiţiile în care avocatul lui Sandu trebuia să fie prezent în instanţă, cele două părţi au convenit această amânare, potrivit .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-09

TAGURI: Mircea Sandu, FRF, UEFA, DNA
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...