2017-01-25 03:28


Autorităţile locale vor prelua 51% din acţiunile lui Poli

 |  16:05
Autorităţile locale vor prelua 51% din acţiunile lui Poli

Consiliile Local, Judeţean şi Universitatea Politehnica 'Traian Vuia' din Timişoara vor prelua un procent de 51% din acţiunile clubului de fotbal Poli Timişoara, dar numai după ce vor avea rezultatele unui audit pentru a vedea care este situaţia financiară a clubului alb-violeţilor şi care sunt datoriile către terţi.

La plenul Consiliului Judeţean de marţi, preşedintele administraţiei timişene, Constantin Ostaficiuc (PDL), a declarat că în circa două săptămâni speră să se finalizeze auditul, astfel încât să înceapă noua formă de colaborare, potrivit Agerpres.

'Cred că această lămurire trebuia făcută. Săptămâna trecută am avut o întâlnire cu primarul Gheorghe Ciuhandu (din partea PNŢCD), cu Titu Bojin (PSD) şi cu Nicolae Robu (PNL) şi s-a decis să înaintăm o ofertă acţionariatului, de preluare a celor 51%. (...). Ieri, acţionariatul lui Poli a acceptat oferta noastră, dar noi am cerut un audit pentru a verifica situaţia juridică şi financiară. Auditul va fi realizat de o firmă agreată atât de Consiliul Local, cât şi de cel Judeţean Timiş', a declarat Ostaficiuc.

Pe de altă parte, liderul administraţiei judeţene a afirmat că sentinţa de condamnare a lui Marian Iancu la 10 ani de închisoare, în dosarul RAFO (care este atacabilă, n.r.) nu are legătură directă cu clubul alb-violeţilor.

'Dosarul acela nu este o problema directă a noastră (...). Faptul că noi vrem să salvăm simbolul lui Poli nu se complică prin această condamnare. Noi propunem să devină majoritară comunitatea locală, iar acest lucru simplifică totul. Aşteptăm rezultatul unui audit care să clarifice situaţia juridică şi financiară ca să vedem cum mergem mai departe', a declarat Ostaficiuc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image