2016-10-23 04:40

ULTIMA ORA


Avertizare de ninsori, viscol şi polei

 |  14:49
Avertizare de ninsori, viscol şi polei

În a doua parte a zilei de joi va ninge, izolat abundent, în mai multe zone din ţară, iar vântul va avea intensificări locale, viscolind zăpada, se arată într-o informare a Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Zonele vizate sunt Crişana, Maramureş şi Transilvania, precum şi Munţii Apuseni şi nordul Carpaţilor Orientali. În noaptea de joi spre vineri şi în prima parte a zilei de vineri, 20 ianuarie, în vestul, nord-vestul şi centrul ţării, precipitaţiile se vor transforma treptat în lapoviţe şi ploi, favorizând producerea de polei. În acelaşi interval va ninge viscolit în toate zonele montane, unde vântul la rafală va depăşi 80 km/h. Intensificări locale ale vântului, cu viteze de peste 50- 55 km/h, se vor înregistra şi în sudul ţării.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-01

TAGURI: niscoare, viscol, avertizare, meteorologi, vantComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ninsoare şi viscol. Circulaţia pe Transalpina, închisă Circulaţia pe Transalpina, pe sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, a... 05 Oct 2016 | (0)
Cod galben de vânt și ninsori în Transilvania Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, mai multe avertizări Cod galben... 06 Oct 2016 | (0)