2016-12-07 16:35

ULTIMA ORA


Avertizare meteo: ninsori şi viscol în toată ţara

 |  12:13
Avertizare meteo: ninsori şi viscol în toată ţara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineaţă, o nouă avertizare meteo privitor la ninsori şi intensificări ale vântului în majoritatea zonelor ţării, în următoarele circa 36 de ore.

În zona montană se vor semnala ninsori în intervalul 21 ianuarie, ora 10:30 - 22 ianuarie, ora 18:00.

Precipitaţii abundente vor fi în Carpaţii Meridionali şi Orientali, pe parcursul întregii zile de sâmbătă, iar la noapte şi duminică, mai ales în Carpaţii Occidentali, vântul va avea intensificări cu viteze de până la 80-90 km/h, viscolind zăpada.  Vor exista precipitaţii mixte, în cursul după-amiezii de sâmbătă, în Muntenia, Moldova şi Dobrogea, dar și în a doua parte a nopţii care urmează şi pe parcursul zilei de duminică, în vestul şi nord-vestul teritoriului, potrivit meteorologilor.

Temperaturile nocturne vor fi negative, favorizând producerea de polei sau gheţuş, iar vântul se va intensifica trecător în aceste regiuni, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-05

TAGURI: meteo, ninsori, viscolComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

ÎNCEP NINSORILE: Cod galben de viscol și ninsori Meteorologii au emis un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și viscolite zonele de munte,... 30 Noi 2016 | (0)
ALERTĂ METEO: Vin ninsorile și se răcește vremea! Vremea se schimbă începând de duminica și sunt anunțate precipitatii, chiar si sub forma de... 27 Noi 2016 | (0)