2016-10-26 18:23

ULTIMA ORA


Avioane cu ajutoare umanitare, în coliziune pe un aeroport din Turcia

 |  12:21
Avioane cu ajutoare umanitare, în coliziune pe un aeroport din Turcia

Două avioane-cargo au intrat în coliziune marţi dimineaţă pe aeroportul din oraşul turc Erzurum. Avioanele transportau ajutoare umanitare din Georgia şi Kârgâzstan pentru sinistraţii în urma cutremurului din estul Turciei.

Accidentul s-a produs în momentul în care avionul din Kârgâzstan a efectuat aterizarea și a lovit frontal aeronava georgiană care se afla pe pistă.

Vina pare să fi atribuită pilotului kârgâz, care a comis o eroare la aterizare. La bordul avionului de transport georgian nu se afla niciunul din membrii echipajului în momentul impactului, dar aparatul de zbor a fost grav avariat. O anchetă în vederea elucidării circumstanţelor accidentului a fost demarată de o comisie speciala creată ad-hoc la Erzurum, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-04

TAGURI: avioane, TurciaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Bashar al Assad acuză Israelul și Turcia Bashar al-Assad, președintele contestat al Siriei dar susținut de Moscova, a acordat un interviu... 18 Oct 2016 | (2)
Turcia. Explozie în faţa unei clădiri din Antalya O explozie s-a produs marți, în parcarea unei clădiri din Antalya, sudul Turciei, mai multe... 25 Oct 2016 | (0)