2016-12-10 03:12

ULTIMA ORA


Avioane cu ajutoare umanitare, în coliziune pe un aeroport din Turcia

 |  12:21
Avioane cu ajutoare umanitare, în coliziune pe un aeroport din Turcia

Două avioane-cargo au intrat în coliziune marţi dimineaţă pe aeroportul din oraşul turc Erzurum. Avioanele transportau ajutoare umanitare din Georgia şi Kârgâzstan pentru sinistraţii în urma cutremurului din estul Turciei.

Accidentul s-a produs în momentul în care avionul din Kârgâzstan a efectuat aterizarea și a lovit frontal aeronava georgiană care se afla pe pistă.

Vina pare să fi atribuită pilotului kârgâz, care a comis o eroare la aterizare. La bordul avionului de transport georgian nu se afla niciunul din membrii echipajului în momentul impactului, dar aparatul de zbor a fost grav avariat. O anchetă în vederea elucidării circumstanţelor accidentului a fost demarată de o comisie speciala creată ad-hoc la Erzurum, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-04

TAGURI: avioane, TurciaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Aderarea Turciei la UE, sub semnul întrebării Parlamentul European a început marți dezbaterile pentru o posibilă suspendare a discuțiilor de... 22 Noi 2016 | (1)
Erdogan: Votul PE nu are nicio valoare! Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a susținut miercuri că nu are nicio valoare... 23 Noi 2016 | (0)