2017-01-16 12:45

ULTIMA ORA


Avocat: Hayssam este închis în Siria din 2008, execută o pedeapsă de 4 ani. Am un act oficial

 |  12:48
Avocat: Hayssam este închis în Siria din 2008, execută o pedeapsă de 4 ani. Am un act oficial

OmarHayssam este încarcerat într-o închisoare din Siria încă din 2008, el având deexecutat o pedeapsă de patru ani pentru infracţiuni la legea siguranţeistatului, a declarat, marţi, avocatul său din dosarul Volvo, care a precizat căare o adresă oficială în acest sens din partea statului sirian.

Ion Cazacu, avocatul care îl apără pe OmarHayssam în procesul în care acesta este acuzat de înşelarea mai multor firme deleasing cu capete de tractor Volvo, pe care le-a exportat cu acte false înSiria şi Egipt, a făcut aceste afirmaţii la Curtea de Apel Bucureşti.

Apărătorula precizat că a depus la instanţă un document provenit, la cererea familieisirianului, de la Procuratura generală din Siria prin care se atestă"negru pe alb" faptul că Omar Khaled Hayssam execută o pedeapsă depatru ani într-o închisoare din Republica Siriană.

Acestdocument conţine toate elementele de autenticitate astfel că nu poate fi pusăla îndoială informaţia furnizată, a subliniat Ion Cazacu.

Înacest context, el a spus că va fi reluată procedura de citare a clientului săudatorită faptului că acum s-a dovedit concret că acesta este în Siria şi căeste încarcerat.

Următorultermen de judecată în acest proces a fost stabilit pentru 28 iunie.

PreşedinteleTraian Băsescu a declarat, în 9 februarie, la TVR, că Omar Hayssam "estebine-mersi" şi nu mai are cancer . Preşedintele preciza că partea românăştie unde se află acesta pentru că este subiect de discuţie cu partea siriană."Ştim precis şi unde este, şi e bine-mersi, sănătos, nu are nici urme decancer, nu mai e plin de metastaze, cum era când l-a operat unul din mediciifaimoşi ai patriei", a spus atunci Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-09-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image