2016-12-03 17:52

ULTIMA ORA


Avocată a Baroului Bucureşti, arestată pentru mită

 |  11:07
Avocată a Baroului Bucureşti, arestată pentru mită

Luminiţa Gheorghe, avocată în cadrul Baroului Bucureşti, a fost prinsă în flagrant, vineri, dând 10.000 de euro unui ofiţer de poliţie judiciară.

Prin pasarea sumei avocata intenționa obţinerea unei decizii de netrimitere în judecată a unui client cercetat pentru evaziune fiscală. Aceasta va fi anchetată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Bucureşti pentru dare de mită.

Potrivit DNA, vineri, Luminiţa Gheorghe, în calitate de avocată a unei persoane învinuite într-un dosar penal, a remis suma de 10.000 de euro unui denunţător, ofiţer de poliţie judiciară, conform unei înţelegeri anterioare, pentru ca acesta să adopte o soluţie favorabilă, în sensul netrimiterii în judecată a persoanei învinuite şi pentru a nu efectua cercetări faţă de alte trei persoane în dosarul penal având ca obiect infracţiuni de evaziune fiscală, potrivit .

Vineri, avocata a fost reţinută de DNA, iar în aceeaşi zi Curtea de Apel Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpatei pentru 29 de zile. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-24

TAGURI: mită, Baroul BucureștiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

DNA cere pedeapsă mai mare pentru Adrian Severin Procurorii DNA au cerut magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție o pedeapsă... 14 Noi 2016 | (1)
Una din trei familii din România dă mită pentru servicii publice Aproape o treime dintre gospodariile romanesti recurg la mita pentru a-si facilita accesul la... 16 Noi 2016 | (0)