2019-03-19 17:34


Avocată a Baroului Bucureşti, arestată pentru mită

 |  11:07
Avocată a Baroului Bucureşti, arestată pentru mită

Luminiţa Gheorghe, avocată în cadrul Baroului Bucureşti, a fost prinsă în flagrant, vineri, dând 10.000 de euro unui ofiţer de poliţie judiciară.

Prin pasarea sumei avocata intenționa obţinerea unei decizii de netrimitere în judecată a unui client cercetat pentru evaziune fiscală. Aceasta va fi anchetată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Bucureşti pentru dare de mită.

Potrivit DNA, vineri, Luminiţa Gheorghe, în calitate de avocată a unei persoane învinuite într-un dosar penal, a remis suma de 10.000 de euro unui denunţător, ofiţer de poliţie judiciară, conform unei înţelegeri anterioare, pentru ca acesta să adopte o soluţie favorabilă, în sensul netrimiterii în judecată a persoanei învinuite şi pentru a nu efectua cercetări faţă de alte trei persoane în dosarul penal având ca obiect infracţiuni de evaziune fiscală, potrivit .

Vineri, avocata a fost reţinută de DNA, iar în aceeaşi zi Curtea de Apel Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpatei pentru 29 de zile. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-24

TAGURI: mită, Baroul București
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...