2019-02-22 16:32


Avocaţii lui Vîntu spun că acesta este internat la „Floreasca” pentru o injecţie

 |  16:42
Avocaţii lui Vîntu spun că acesta este internat la „Floreasca” pentru o injecţie

Judecătorul Camelia Bogdan de la Tribunalul Bucureşti a hotărât să sunela Spitalul de Urgenţă "Foreasca" din Capitală pentru a verificaveridicitatea unor susţineri ale avocaţilor lui Sorin Ovidiu Vântu care auspus, la termenul de luni, că acesta ar fi fost oprit în spital pentru oinjecţie.

Unul dintre avocaţii lui SorinOvidiu Vîntu a justificat absenţa de la proces a clientului său prin faptul că acestas-a prezentat la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" unde i s-a făcut oinjecţie şi unde a fost oprit pentru alte investigaţii.

Judecătorul Camelia Bogdan a susţinut însă că, în condiţiile în care Vîntueste obligat să se prezinte la fiecare termen al procesului, motivul lipseisale trebuie susţinut cu acte justificative emise de Spitalul"Floreasca".

Avocaţii au intenţionat să prezinte un document medical, dar magistratula susţinut că nu poate fi luat în calcul din cauza datei la care a fost emis şică vrea să telefoneze la Spitalul "Floreasca" pentru a verificainformaţia privind internarea lui Vîntu.

Judecătorul a admis, luni, cererea avocaţilor din dosar privind copiereaCD-urilor cu înregistrări telefonice şi ambientale, astfel că fiecare dintreinculpaţi va primi câte trei copii după acestea. Copierea acestor CD_uri se vaface de către informaticianul instanţei, în prezenţa procurorului.

Discuţiile în dosar vor fi reluate după finalizarea copierii şi dupăverificarea informaţiilor privind internarea omului de afaceri la Spitalul"Floreasca".

Opriţa: Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat luni după-amiază în SpitalulFloreasca, la Cardiologie

Sorin Ovidiu Vîntu a venit la Spitalul Floreasca la ora 13.30, pentruinvestigaţii şi a fost internat la Secţia Cardiologie în jurul orei 15.40, dupăce a primit rezultatele analizelor, a declarat, luni, pentru MEDIAFAXpurtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa.

"Sorin Ovidiu Vîntu a venit la spital în jurul orei 13.30. A spuscă nu ar vrea să rămână internat decât dacă analizele indică necesitateaacestui gest. În urmă cu câteva minute, după ce au sosit toate rezultatele, aacceptat internarea", a spus Bogdan Opriţa.

Judecătorul Camelia Bogdan de la Tribunalul Bucureşti a hotărât să sunela Spitalul de Urgenţă Foreasca din Capitală pentru a verifica veridicitatea unorsusţineri ale avocaţilor lui Sorin Ovidiu Vîntu care au spus, la termenul deluni, că acesta ar fi fost oprit în spital pentru o injecţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...