2017-01-22 20:29


Avocatul lui Dominique Strauss-Kahn este convins că acesta va fi scos de sub acuzare

 |  14:25
Avocatul lui Dominique Strauss-Kahn este convins că acesta va fi scos de sub acuzare
Unul dintre avocaţii lui Dominique Strauss-Kahn esteconvins că fostul director FMI va fi scos de sub acuzare şi se declarăîncrezător în şansele acestuia de a câştiga procesul în care este acuzat decomiterea de agresiuni sexuale.

"Nuvreau să intru deocamdată în detaliile acestui caz, dar sunt încrezător, nucred deloc că Strauss-Kahn ar fi vinovat de faptele care i se reproşează şi potsă prezic că va fi scos de sub acuzare", a afirmat avocatul BenjaminBrafman, într-un interviu acordat canalului de televiziune francez M6.

Fostuldirector al Fondului Monetar Internaţional, pe care o cameristă l-a acuzat de agresiunesexuală şi tentativă de viol, va compărea luni în faţa justiţiei.

Brafman,care a refuzat să dea interviuri de la declanşarea scandalului, a acceptatpropunerea M6 deoarece "era vorba mai degrabă de un portret al său decâtde ultimul său caz", a afirmat Etienne Truchot, unul dintre cei doijurnalişti francezi care au discutat cu avocatul american.

Materialulde 20 de minute realizat de M6 se intitulează "Benjamin Brafman, avocatulstarurilor, starul avocaţilor" şi urmează să fie difuzat în Franţaduminică, în cadrul emisiunii "66 minutes".

LesLevine, detectiv privat care a lucrat mai mulţi ani pentru Brafman, povesteştecă misiunea sa era"răscolirea coşurilor de gunoi", pentru a-i permiteavocatului să le spună juraţilor că martorul principal "nu este deîncredere".

BenBrafman, în vârstă de 62 de ani, "este foarte bun atunci când este vorbadespre hărţuirea procurorului", afirmă, la rândul său, fostul procurorWalter Mack, care i-a fost adversar în anii '80, în procesele împotriva unorclanuri mafiote. "În fiecare dimineaţă, timp de jumătate de oră, îmispunea, la audieri, că mi-am făcut treaba prost şi mă destabiliza", adaugăel.

În2001, când a obţinut achitarea rapperului Puff Daddy - acuzat că a deschisfocul în faţa a peste 100 de martori -, avocatul a fost auzit spunând "Îimulţumesc lui Dumnezeu".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-09-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image