2017-01-20 12:20

ULTIMA ORA


Avocatul lui Dominique Strauss-Kahn: Nu există dovezi de violenţă fizică. Procurorii nu au dovezi privind vreo agresiune

 |  13:38
Avocatul lui Dominique Strauss-Kahn: Nu există dovezi de violenţă fizică. Procurorii nu au dovezi privind vreo agresiune

Avocatul lui Dominique Strauss-Kahn susţine că procurorii americani careîl acuză de agresiune sexuală şi tentativă de viol nu au nicio dovadă privindfolosirea violenţei fizice de către fostul director al FMI, informează LeFigaro, în ediţia electronică.

"Raportul medical nu conţine vreo referire la urme fizice de violenţă",afirmă avocatul William Taylor, exprimând speranţa că acuzaţiile la adresa luiStrauss-Kahn vor fi retrase până la 1 august.

"Nu există ladosar dovezi de violenţă fizică în timpul relaţiei sexuale consensuale"care a avut loc la hotel, insistă Taylor.

"Nu există nicioleziune pe corpul cameristei. În afară de ADN, nu există nicio altă dovadămaterială", subliniază avocatul.

William Taylor aexplicat că apărarea fostului director FMI ar putea prezenta o moţiune princare să ceară retragerea acuzaţiilor.

Potrivit Le Figaro, camerista care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuală şitentativă de viol era marţidupă-amiază, dar evenimentul a fost anulat de procurorul din Manhattan careinstrumentează cazul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-02-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image