2016-10-28 11:46

ULTIMA ORA


Bacilă va începe într-o lună recuperarea

 |  15:04
Bacilă va începe într-o lună recuperarea

Cosmin Bacilă, fotbalistul echipei Pandurii Tg Jiu, grav accidentat în partida cu Steaua Bucureşti, va începe recuperarea în luna decembrie.

După cum informează site-ul oficial al clubului din Tg Jiu, Cosmin Bacilă a fost plecat în urmă cu câteva zile, în Italia, la Roma, pentru a afla dacă poate începe programul de recuperare, informează Agerpres.

Jucătorul a stat imobilizat acasă, aproape două luni de la accidentare şi după intervenţia chirurgicală la care a fost supus, pentru fractură de tibie şi peroneu.

La controlul efectuat la Roma s-a stabilit că recuperarea poate începe în luna decembrie, după ce osul fracturat se va suda perfect.

'Cosmin Bacilă trebuie să mai aştepte, pentru că osul nu s-a sudat perfect încă. După o lună va pleca în Italia pentru recuperare. Pe 15 decembrie este programat să înceapă recuperarea'', a precizat antrenorul Petre Grigoraş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-13

TAGURI: bacila, recupere, pandurii tg jiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cupa României: Pandurii Târgu Jiu învinge ASU Poli Timișoara Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a... 25 Oct 2016 | (0)
Adrian Mutu, după partida cu Pandurii: Să nu ne îmbătăm după un meci bun Adrian Mutu, directorul general al formaţiei Dinamo Bucureşti, a declarat, sâmbătă, că... 23 Oct 2016 | (0)