2017-01-25 03:19


Bani de la Guvern pentru prevenirea calamităţilor

 |  16:18
Bani de la Guvern pentru prevenirea calamităţilor

Guvernul României a alocat 20 de milioane de lei mai multor judeţe, în special cele din sud-estul ţării, pentru prevenirea efectelor calamităţilor naturale produse de ninsorile abundente şi viscolul din ultima perioadă. Suma este împărţită pe baza recomandărilor venite de la prefecturi şi au fost aprobate de Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Decizia Guvernului vine în sprijinul autorităţilor locale din zonele afectate de ninsori, pentru ca acestea să acopere cheltuielile aferente acţiunilor operative de deszăpezire a drumurilor comunale şi judeţene. Prefecţii judeţelor, în calitatea lor de preşedinţi ai comitetelor judeţene pentru situaţii de urgenţă, vor verifica modul de executare a acestor lucrări.

Banii provin din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului şi vor ajunge în următoarele judeţe: Bacău (1,32 milioane lei), Botoşani (680.000 lei), Brăila (800.000 lei), Buzău (2,64 milioane lei), Călăraşi (1,493 milioane lei), Constanţa (243.000 lei), Dâmboviţa (1,167 milioane lei), Galaţi (2,13 milioane lei), Giurgiu (250.000 lei), Ialomiţa (2,582 milioane lei), Ilfov (915.000 lei), Prahova (962.000 lei), Teleorman (1,33 milioane lei), Tulcea (1,128 milioane lei), Vrancea (2,36 milioane lei).

Localităţile din aceste judeţe vor primi sume între 5.000 de lei şi 30.000 de lei, în funcţie de necesităţile de intervenţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Prevenire, calamitati, guvern, milioane, alocareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JOCE
29 Feb 2012

Pana la urma pemlbroa este perceptia freelancerului in Romania; aici ne lovim de o mentalitate primitiva, oarecum justificata pentru un domeniu relativ tanar in .ro. Mai mult de-atat, daca oamenii de afaceri sunt dezinformati atunci cu atat mai mult este o provocare sa supravietuiesti ca si liber profesionist . La noi din pacate freelancer rimeaza cu baiat care nu s-a angajat (nu stim de ce, poate pentru ca nu poate?) si face singur ce face o firma . Mai avem de asteptat putin pana cand freelancing-ul va fi perceput la adevarata valoare, adica servicii ultra-individualizate, ultra-personalizate si unice. O firma va oferi servicii identice ca si pentru alti clienti, pe baza unui sistem care s-a dovedit viabil. Un freelancer face la fel, doar ca modelul de business difera: freelancerul se bazeaza pe surprinderea contractorului pe oferirea de servicii perfecte (daca se poate), fie si pentru ca dupa inceierea contractului nu mai poate sa investeasca timp in corecturi. O firma poate, avand mai multi angajati.Cu timpul se vor decanta si in domeniul asta apele. Pana atunci rabdare si tutun ne trebuie.
Random image