2018-12-15 14:24


Banner obscen la nunta lui Borcea

 |  19:24
Banner obscen la nunta lui Borcea

Zece suporteri ai FC Dinamo au fost identificaţi, astăzi, de o patrulă a Jandarmeriei în momentul în care confecţionau un banner cu mesaje obscene adresat preşedintelui executiv dinamovist Cristian Borcea."Zece persoane, suporteri ai Dinamo, au fost arestate în momentul în care confecţionau un banner cu mesaje obscene la gara Băneasa . Cei zece au fost conduşi la secţia de poliţie şi vor fi sancţionaţi pentru săvârşirea de fapte sau gesturi obscene de natură să provoace indignarea cetăţenilor sau să lezeze demnitatea unor persoane. Ei vor fi sancţionaţi conform legii cu amendă între 200 şi 1000 de lei. În plus, asupra unuia dintre ei s-au găsit resturi de natură vegetală, de culoare verde. Acestuia din urmă i se va întocmi acte penale pentru posesie de substanţe interzise, riscând între 3 şi 15 de închisoare", a declarat pentru Mediafax Alexandru Nicolae, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.Conform unor surse din rândul fanilor, bannerul urma să fie amplasat pe pasajul din apropierea fântânii Mioriţa din cartierul Băneasa.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian , în această după- amiază, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, naşii cuplului fiind finanţatorul stelist Gigi Becali şi soţia acestuia, Luminiţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JOS MAFIA
29 Aug 2011

doi hoti-unul cu dosar penal ptr terenuri extravilne transformate in intravilane pe milioane euro-jiji becacali si altul bisnitar de butelii bagat in sistemul securist-cu ilegalitati cu terenuri la constanta-cica e urmas al lui movila-poate ala care a jucat la dinamo nu si boierul-dosar la dna-s au inrudit-dna aresteaza doar saracii...se dau spagi mari-ii bate Dumnezeu in curind-alin -a e travestit si e firbinte in gura am auzit
Random imageUltimele stiri


loading...