2017-01-21 23:45

ULTIMA ORA


Bărbat filmat în timp ce şi-a scos penisul la poliţişti, în plin centrul Timişoarei

 |  13:53
Bărbat filmat în timp ce şi-a scos penisul la poliţişti, în plin centrul Timişoarei
Proprietarul unui autoturism blocat săptămânatrecută de către angajaţii ADP şi poliţiştii locali după ce a parcat ilegal înfaţa Parcului Central din Timişoara este anchetat după ce şi-a scos penisul înfaţa acestora şi le-a adresat injurii, scena fiind filmată de către angajaţiimunicipalităţii.

DirectorulAdministrării Domeniului Public Timişoara, Liviu Barbu, a declarat miercuri căeste "scârbit" după ce a vizionat imagini surprinse de cătreangajaţii din subordinea sa, când aceştia au blocat un autoturism BMW X5, parcat neregulamentarpe trotuarul din faţa Parcului Central din municipiu.

Potrivitdirectorului ADP, în imagini este surprins şoferulautoturismului care adresează injurii şi ameninţări angajaţilormunicipalităţii, iar apoi îşi scoate penisul.

"Pemine mă uimeşte toată această chestiune. S-a ajuns la un standard de degradaredin punct de vedere civic de neimaginat, toată lumea crede că poată să facălegea după bunul plac. Din păcate, pentru acest lucru în legislaţie esteprevăzută doar o amendă pentru gesturi obscene în public. O amendă mică, pecare şi eu aş putea să o plătesc zilnic. Legislaţia europeană pedepseşte foartedur aceste gesturi. Sunt scârbit de chestia asta", a afirmat Liviu Barbu.

Potrivitacestuia, incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, şoferulplătindu-şi amenda şi taxa pentru deblocarea roţii, cu monede, la trei ziledupă ce maşina a fost blocată.

ŞefulPoliţiei Locale Timişoara, Doru Spătaru, a declarat, miercuri, că în urmavizionării filmului poliţiştii au început o anchetă, şoferul autoturismuluiriscând o amendă de până la 1.000 de lei pentru gesturi obscene făcute înpublic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image