2017-01-22 01:52

ULTIMA ORA


Bărbat găsit mort în apartamentul său din Capitală, cu un laţ de gât şi multiple lovituri

 |  12:31
Bărbat găsit mort în apartamentul său din Capitală, cu un laţ de gât şi multiple lovituri
Unbărbat de peste 40 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa din Bucureşti, avândîn jurul gântului un laţ, însă criminaliştii au constatat că avea o serie deurme de lovituri pe corp.

ParchetulTribunalului Bucureşti aşteaptă rezultatul autopsiei bărbatului, care vastabili dacă acesta a murit în urma loviturilor sau prin spânzurare, informeazămiercuri surse judiciare.

Bărbatar fi fost ucis în apartamentul său din Sectorul 3 al Capitalei în urmă cu douăzile, cadavrul său fiind găsit marţi după-amiază în locuinţa răvăşită.

Autorităţileau fost sesizate, marţi după-amiază, că un bărbat a fost găsit mort înapartamentul său din strada Alexandru Vlahuţă, în Sectorul 3 al Capitalei,potrivit Poliţiei Capitalei.

Lafaţa locului au mers un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângăTribunalul Bucureşti, ofiţeri ai Serviciului Omoruri şi Criminalistic dinPoliţia Capitalei şi un medic legist.

Bărbatul,în vârstă de 49 de ani, a fost găsit în sufragerie, spânzurat şi având urme deviolenţă pe tot corpul. Potrivit medicului legist, el ar fi murit cu o ziînainte să fie găsit.

Deasemenea, apartamentul victimei era răvăşit, anchetatorii suspectând că autoriicrimei l-au şi tâlhărit pe bărbat.

Veciniibărbatului susţin că acesta era vizitat de persoane dubioase.

Cercetărilesunt continuate de Parchetul de pe lânga Tribunalul Bucureşti şi ServiciulOmoruri, pentru omor deosebit de grav şi tâlharie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-03-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image