2018-12-11 07:34


Bărbaţi violaţi de femei: În Zimbabwe, li se recomandă să nu facă autostopul

 |  15:01
Bărbaţi violaţi de femei: În Zimbabwe, li se recomandă să nu facă autostopul
Poliţia din Zimbabwe recomandă celor care călătoresc să foloseascătransportul în comun, deoarece riscă să fie răniţi sau să treacă prinexperienţe traumatizante. Un bărbat a fost violat de trei femei după ce acesteas-au oferit să îl transporte cu maşina.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost distras de la călătoria sa de cătrefemeile care pretindeau că merg în aceeaşi direcţie cu acesta, scrie TheHerald.

Detaliile violului sunt şocante: după ce i-au injectat o substanţănecunoscută, femeile au abuzat pe rând de bărbat, apoi au pus prezervativelefolosite pe bordul maşinii.

După viol, bărbatul a fost abandonat pe marginea drumului, iar cele treifemei i-au furat bunurile.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale a confirmat incidentul, însă adeclarat că deocamdată nu au fost făcute arestări.

Poliţia recomandă celor care călătoresc să foloseascătransportul în comun, deoarece riscă să fie răniţi sau să treacă prin experienţetraumatizante. Atacurile femeilor asupra bărbaţilor sunt îngrijorătoare şişocante. Luna trecută, un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost violat de ofemeie după ce a fost ameninţat de aceasta cu un şarpe. În luna februarie, altetrei femei au violat un bărbat după ce l-au ameninţat cu o armă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-01-14
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...