2017-01-17 15:07

ULTIMA ORA


Bărbatul care a anunţat la 112 că a avut relaţii sexuale cu fiica sa, supus unei anchete medicale

 |  12:30
Bărbatul care a anunţat la 112 că a avut relaţii sexuale cu fiica sa, supus unei anchete medicale

Bărbatul care a sunat,vineri, la 112 şi a anunţat că timp de patru ani a întreţinut relaţii sexualecu fiica sa de 16 ani a fost pus sub acuzare în urma audierilor şi a fostinternat la secţia de neuropsihiatrie a Spitalului Municipal din Târgoviştepentru a se stabili dacă are discernământ.

Potrivitreprezentanţilor Parchetului Tribunalului Dâmboviţa, în funcţie de rezultateleanchetei medicale, procurorii vor dispune măsurile care se impun în acest caz,iar dacă se va dovedi că bărbatul a avut discernământ acesta riscă o pedeapsăcu închisoarea cuprinsă între cinci şi 18 ani.

Bărbatul a fostinternat, sâmbătă, la secţia de neuropsihiatrie a Spitalului Municipal dinTârgovişte.

De asemenea, în urmaaudierilor, bărbatul a fost pus sub acuzare, fiind cercetat pentru viol.

Bărbatul de 37 de ani,din municipiul Moreni, judeţul Dâmboviţa, a sunat, vineri, la numărul unic deurgenţă 112 şi a anunţat că timp de patru ani a întreţinut relaţii sexuale cufiica sa de 16 ani, poliţiştii declanşând o anchetă în acest caz pentru astabili dacă sesizarea se confirmă.

"Din primelecercetări rezultă că cel în cauză, un bărbat de 37 de ani, din municipiulMoreni, s-a denunţat cu privire la faptul că de patru ani întreţine raporturisexuale cu fiica sa, care are 16 ani. Fata urmează să fie expertizatămedico-legal pentru a se stabili dacă a întreţinut raporturi sexuale cu tatălsău", declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, comisarMihaela Savu.

Surse din rândulanchetatorilor au precizat că din primele date ale anchetei reiese că bărbatular fi avut un scandal cu soţia, care a aflat ce s-a întâmplat între el şi fiicasa, moment în care a decis să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Bărbatul a fostaudiat, vineri seară, la sediul Poliţiei municipiului Moreni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-09-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image