2018-12-18 13:09


Băsescu, atac dur la adresa lui Blaga: PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal

 |  16:04
Băsescu, atac dur la adresa lui Blaga: PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal

PreşedinteleTraian Băsescu l-a atacat dur, duminică, pe secretarul general al PDL, VasileBlaga, spunând că PDL "nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie deun caporal, ci de un preşedinte".

Inconferinţa de presă susţinută, duminică, în staţiunea Covasna, preşedinteleTraian Băsescu a lansat un atac dur la adresa secretarului general al PDL,Vasile Blaga.

Întrebatdacă îşi menţine decizia de a-l suţine pe Emil Boc la şefia PDL, Traian Băsescua spus: "Bineînţeles, nu mi-am schimbat opţiunea şi nu am motive să-mischimb partenerul pe care îl am din 2004, Emil Boc".

Preşedinteleşi-a exprimat apoi nemulţumirea că Vasile Blaga a făcut publică o întâlnire pecare a avut-o cu el şi cu Emil Boc, legat de creşterea de la 1.400 la 4.800 anumărului de delegaţi la congresul PDL.

"Dinpăcate, unul dintre candidaţi, Blaga, a ţinut să facă public că a avut oîntâlnire cu preşedintele şi pe urmă încă una. Mi se pare că, fiind vorba dePDL, nivelul de exigenţă în relaţiile cu mine este puţin mai ridicat din punctde vedere comportamental, nu înţeleg ce avantaj a avut sau de ce consideră cădacă se află că a vorbit cu mine îi creează un avantaj. Nu mi-a plăcut deloctipul acesta de speculaţie publică şi faptul că sunt folosit în campanie şi cuinterpretări de schimbare de susţinere", a declarat preşedintele.

TraianBăsescu l-a acuzat apoi pe Blaga că "şi-a însuşit un atac provenit dinteleviziunile lui Vântu şi Voiculescu" atunci când a declarat că vrea să-ifie şefului statului "un partener vertical, nu slugă".

"PDLnu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de unpreşedinte", a adăugat Traian Băsescu.

Înmomentul în care un jurnalist i-a spus şefului statului că Vasile Blaga estecel care i-a condus campaniile electorale, Băsescu a spus că lui nu i-a condusnimeni niciodată campaniile electorale.

"Mieniciodată nu mi-a condus nimeni campaniile. Punct. Cine crede că mie mi-acondus vreo campanie, să demonstreze că poate câştiga cu alt candidat. Uniicare pretind că m-au făcut pe mine să câştig n-au câştigat alegerile nici cândau candidat ei. Hai s-o lăsăm pe asta cu miturile create pe bani, da?", aconchis Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...