2017-01-22 16:10

ULTIMA ORA


Băsescu: "Cred că este bine să nu cumpărăm zarzavaturi olandeze"

 |  20:58
Băsescu: "Cred că este bine să nu cumpărăm zarzavaturi olandeze"

După ce a fost, sâmbătă seară, la un supermarket din București, unde a făcut cumpărături pentru sărbătorile de iarnă, preşedintele Traian Băsescu a recomandat românilor să nu cumpere zarzavaturi olandeze, fiind dezamăgit că nu se mai găsesc zarzavaturi româneşti în magazine.

'Nu mai sunt zarzavaturi româneşti. Trebuie să recunosc că am evitat cât am putut zarzavaturile olandeze. Am preferat să cumpăr turceşti şi spaniole, dacă tot nu sunt româneşti. Şi cred că este bine să nu cumpărăm zarzavaturi olandeze', a afirmat Traian Băsescu. Întrebat ce-şi doreşte să primească de Crăciun, preşedintele a spus că ar vrea 'puţină linişte'.

Totodată, şeful statului le-a urat românilor să fie mai senini şi mai încrezători. 'Ar trebui să fim puţin mai senini şi mai siguri pe noi, pentru că ne place să ne autoflagelăm aşa, să ne vorbim de rău, să fim complexaţi. Nu este adevărat! Suntem o naţiune mare, a şaptea din Uniunea Europeană, performanţe economice să ştiţi că avem mai bune decât mulţi alţii la care ne uităm ca la Dumnezeu. Deci cred că ne-ar trebui ceva mai multă încredere în noi. Şi o să îţi mai spun ceva: cu cât ne vorbim noi înşine de rău mai mult pe la televizor, ambasadele să ştii că asta preiau ca mesaj, că nu vin să vorbească cu sute de oameni. Ce aud la televizor, aia transmit acasă', a precizat Traian Băsescu, potrivit Agerpres.

Șeful statului a adăugat că România ar fi plătit enorm dacă nu ar fi intrat în grupul ţărilor din UE care au acceptat acordul privind guvernanţa şi s-ar fi constituit un club al statelor din Zona Euro, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-17

TAGURI: Băsescu, zarzavaturiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

IO
11 Dec 2011

Presedintele unei tari care avea 1500 de hectare de sera,3 milioane de hectare de teren arabil irigat....ramas acum la discretia importatorilor....ma face sa imi aduc aminte de o vorba din Moldova:"si paduchios si pretentios...!"Ce masuri economice de stimulare a producatorilor autohtoni a promovat Basescu sau PDL ca nu retin?Dupa ce rade ca Basescu la chiloti in fata acuzatiilor in politica interna cu privire la esecul economic merge in Europa si da cu caramida in piept,si se lauda ca avem si noi...ce?
LICA
11 Dec 2011

Tovarasul presedinte evita apa de izvor in dauna whiskyului si ii dorim bisnitarului afon si mincinos in economie sa aiba un Craciun alaturi de Nicolae Ceausescu. Acolo este locul sau , in cripta .

Adauga un comentariu

Random image