2016-10-28 05:48

ULTIMA ORA


Băsescu îl susţine în continuare pe Boc

 |  12:40
Băsescu îl susţine în continuare pe Boc

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că premierul Emil Boc „mi-a fost, îmi este şi îmi va fi în continuare un partener în ceea ce este de făcut”.

Şeful statului a participat alături de premierul Emil Boc la dezbaterea „România în UE. Cinci ani de la aderare”, făcând afirmaţiile referitoare la şeful Executivului în contexul în care vorbea despre necesitatea modernizării instituţiilor statului şi a economiei în vederea continuării procesului de integrare europeană şi de atingere a standardelor UE de performanţă, scrie Mediafax.

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Afacerilor Externe şi Reprezentanţa Comisiei Europene din România.

Pe lângă Traian Băsescu şi Emil Boc, la eveniment au mai participat ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, precum şi comisarul european pentru agricultura şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-28

TAGURI: basescu premier Romania, basescu sustinere boc, aderare romania UE, boc partener basescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Băsescu trage un semnal de alarmă: E o catastrofă! Cine crede c-o să-mi închidă gura, se înșeală! Supărat pe guvernarea tehnocrată și propunerea liberalilor pentru postul de premier, fostul... 26 Oct 2016 | (2)
Iohannis le răspunde lui Băsescu și Tăriceanu: Hoțul strigă hoții Președintele Klaus Iohannis le răspunde celor care spun că a candidat, la Primăria Sibiu, dar... Acum 11 ore | (2)