2017-01-17 04:56

ULTIMA ORA


Băsescu, înfruntat de un deputat la întâlnirea cu PDL

 |  14:54
Băsescu, înfruntat de un deputat la întâlnirea cu PDL

Un deputat PDL i-aspus preşedintelui Traian Băsescu, la întâlnirea de marţi, că şi-ar dori capartidul să găsească un om care să-l poată contrazice, argumentat, pe şefulstatului, iar Cristian Boureanu s-a arătat nemulţumit că a aflat din presădespre discuţiile pe tema continuării guvernării.

Potrivitunor înregistrări difuzate de Antena 3, deputatul PDL de Iaşi Nicuşor Pădurarui-a spus lui Băsescu, marţi, că îşi doreşte să apară un lider PDL care să aibăcurajul să îl contrazică pe şefului statului, cu argumente.

"Domnulepreşedinte, vă spun un singur lucru, pentru că, sincer, în jurul dumneavoastrăfoarte greu creşte şi iarba, mi-aş dori să găsim formula - şi dumneavostră să oagreaţi - a acelui om care să poată să vă zică, argumentat, şi «nu». Când îlvom găsi pe acel om, cu certitudine, partidul nostru, într-adevăr va demonstracă (...) şi dumneavoastră veţi accepta, pentru că în momentul de faţă noi avemo mare problemă, nu putem ieşi de aici să spunem că nu s-a întâmplat nimic, nuputem ieşi de aici să spunem că am avut un dialog constructiv în interiorulpartidului. Cel mai neplăcut răspuns l-am avut noi astăzi la Camera Deputaţilorcând am numărat voturile şi am văzut că nu avem voturi. Dacă putem spune de cenu am avut voturi acolo (...) atunci putem răspunde la multe alteîntrebări", a spus Păduraru.

Păduraru: Cei caretrebuie să înţeleagă au înţeles

DeputatulPDL de Iaşi Nicuşor Păduraru a declarat, miercuri, referindu-se laînregistrarea afirmaţiilor sale din cadrul întâlnirii dintre preşedinteleTraian Băsescu şi parlamentarii PDL, că sensul acestora a fost înţeles de ceicare trebuia să îl înţeleagă.

Elle-a solicitat, totodată, jurnaliştilor, să nu îl folosească pe post de armă.

Pădurarua spus că nu "bârfeşte" pe teme care s-au discutat în interiroulpartidului, el arătând, însă, că sensul afirmaţiilor făcute de el la întâlnireacu preşedintele Traian Băsescu a fost înţees de "cei care trebuie să îlînţeleagă".

"Eunu bârfesc pe teme care să zicem că au fost subiect de discuţie în interiorulpartidului şi cred că nimeni dintre oamenii politici nu ar trebui să o facă. Înceea ce mă priveşte, sunt un om de principii. Nu voi bârfi niciodată pemarginea discuţiilor interne din partid şi nici nu voi permite să fiu folositca armă, aşa cum se încearcă în aceste zile", a spus Pădureanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image