2017-01-19 17:20

ULTIMA ORA


Băsescu, la Judecătoria Sectorului 5, în procesul în care Surupăceanu acuză Preşedinţia de favorizare a consumului de droguri uşoare

 |  15:15
Băsescu, la Judecătoria Sectorului 5, în procesul în care Surupăceanu acuză Preşedinţia de favorizare a consumului de droguri uşoare

Preşedintele Traian Băsescu s-a prezentat, miercuri,la Judecătoria Sectorului 5, unde a fost citat în dosarul în care l-a dat înjudecată pe deputatul PSD Mugurel Surupăceanu, pentru acuzaţiile aduse deacesta Preşedinţiei de favorizare a consumului de droguri uşoare.

Preşdintelea declarat, la sosirea la instanţă, că a venit să dea o declaraţie.

"Amcerut daune simbolice pentru că în primul rând mă interesează prestigiulinstituţiei şi al meu, şi pe urmă banii", a declaratTraian Băsescu, înainte de intrarea în sala de judecată.

Întrebatdacă este supărat pe Mugurel Surupăceanu, preşedintele a răspuns negativ.

JudecătoriaSectorului 5 a dispus, în 27 aprilie, ca preşedintele Traian Băsescu să fiecitat în 18 mai, în dosarul în care şeful statului l-a dat în judecată pedeputatul PSD Mugurel Surupăceanu, pentru acuzaţiile aduse de acesta Preşedinţiei de favorizare aconsumului de droguri uşoare.

DeputatulPSD Mugurel Surupăceanu a declarat, atunci, pentru MEDIAFAX, că instanţa aacceptat solicitarea formulată de el pentru audierea preşedintelui TraianBăsescu, în cazul pe care preşedintele l-a deschis împotriva sa.

Judecătorula acceptat solicitarea formulată de Surupăceanu, astfel că a stabilit ca TraianBăsescu să apară în instanţă, pentru explicaţii suplimentare, pe data de 18mai, la ora 13.00.

DeputatulPSD a precizat că a înaintat cererea de audiere a preşedintelui pentru caacesta să dea explicaţii legate de acuzaţiile pe care el i le-a adus, respectivcă Preşedinţia ar fi fost implicată în favorizarea şi susţinerea consumului dedroguri uşoare.

Înurmă cu aproximativ un an, preşedintele Traian Băsescu l-a dat în judecată pedeputatul PSD Mugurel Surupăceanu şi i-a cerut daune simbolice de un leu,pentru că a spus, într-o conferinţă de presă, că Guvernul şi Preşedinţiafavorizează şi susţin consumul de droguri uşoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-12-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image