2017-01-20 16:03

ULTIMA ORA


Băsescu: Mulţi speculează că sunt bolnav, alcoolic, trebuie să le explic omologilor că e fals

 |  16:44
Băsescu: Mulţi speculează că sunt bolnav, alcoolic, trebuie să le explic omologilor că e fals

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat că există multe speculaţii în privinţa sa, precum faptul că ar fi bolnav sau alcoolic, şi când se întâlneşte cu omologii săi trebuie să le explice că informaţiile din presă sunt false, cum a fost şi în cazul schimbului de replice cu Joe Biden.

Şeful statului, Traian Băsescu, a fost întrebat într-un interviu pentru despre speculaţiile că ar opta pentru o funcţie executivă la finalul mandatului său prezidenţial, Băsescu răspunzând că sunt multe speculaţii pe seama sa: "Mulţi speculează că sunt bolnav, mulţi speculează că sunt alcoolic, mulţi speculează că sunt nu ştiu cum. Sunt speculaţii", a explicat preşedintele zâmbind.

În acest context, Traian Băsescu a dat explicaţii şi cu privire la schimbul de replici avut cu vicepreşedintele SUA Joe Biden, care i-a spus şefului statului că arată "sănătos".  "N-ar fi prima dată când mă întâlnesc cu un şef de stat, un omolog, şi spre exemplu se aruncă o informaţie din presă. Am avut nevoia de a explica. A dus cineva o campanie cu implicarea mea şi a familiei mele în traficul de armament şi a trebuit să explic că nu e adevărat", a spus Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image