2019-02-16 06:17


Băsescu s-a luat din nou de ziarişti

 |  20:39
Băsescu s-a luat din nou de ziarişti

Preşedintele Traian Băsescu, prezent la învestitura noului ministru al mediului, Attila Korodi, şi-a început discursul acuzându-i pe „preacinstiţii jurnalişti” şi pe „preacinstiţii proprietari” de televiziuni că s-au bucurat de eşecul privatizării Cupru Min. Băsescu le-a recomandat să meargă la Roşia Montană şi la Roşia Poieni ca să vadă situaţia reală, din acest moment, de pe teren.

El a ţinut să precizeze că Guvernul a făcut eforturi pentru protecţia mediului şi de aceea, personal, susţine privatizarea celor două exploatări miniere, de aur şi de cupru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-06-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GERULA
10 Apr 2012

Si, nu are dreptate jupanul din Deal? Se simte vreunul dintre „preacinstiţii jurnalişti” cu barzaunele pe cusma?
SANTIAGO
19 Mai 2012

Gabi, eu iti inteleg peefrct frustrarea, si eu am avut unoeri probleme cu drumurile, asa cum am si povestit pe blog, atunci cand am relatat intregul road trip.Cu toate astea, nu mi se pare un motiv ca sa nu imi vad tara. Nu trebuie sa ma bag in cele mai mari hartoape sau drumuri infecte ca sa vad ceva. Sunt destule de vazut si daca tii soseaua principala, care totusi e in limite rezonabile.Nu trebuie sa faci un tel din asta, si nu trebuie de fapt sa faci nimic din ce nu iti place. Scopul articolului a fost sa explic cum se face un circuit, pentru ca este o modalitate de petrecere a concediului pe care poate unii ar putea sa o incerce, mai ales daca pana acuma au mers intr-un singur loc in concediu in Romania(adica de exemplu 7 zile in locul x).Cat despre uzura, nu stiu ce sa spun, masina se uzeaza si cand mergi in oras si cand mergi oriunde, daca as sta sa ma stresez pe chestia asta, nu m-as mai simti bine in concediu.Sa stii ca si noi am mers "no reservations", probabil nu am fost destul de clara. Atunci cand faci Road Tripping, oricat de bine ti-ai planifica, nu ai de unde sa stii dinainte unde ajungi in fiecare seara pentru cele 2 saptamani sau cate or fi. Si mereu cand am mers in campinguri, nu a existat sa nu fie loc de cort. Cum am spus si in articol, campingurile la noi nu mai sunt ce erau. Am mers in campinguri asta vara care sunt exact ca cele din afara.Despre cicloturism, chiar nu ma pricep, asa ca nu stiu ce sa-ti spun. In orice caz, iti doresc succes cu canoeing, sper sa nu ai probleme! Oricum eu am vazut ca sunt multe rauri pe care poti face asta fara restrictii.Cat despre turismul in Romania, eu zic sa te mai gandesti, insa daca nu esti atras de ceea ce e de vazut la noi, chiar nu are rost sa-ti faci griji! :)
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...