2016-12-06 16:31

ULTIMA ORA


Băsescu va merge săptămâna viitoare în SUA

 |  19:24
Băsescu va merge săptămâna viitoare în SUA

Preşedintele Traian Băsescu va face săptămâna viitoare o vizită în Statele Unite, anunţă Administraţia Prezidenţială. Vizita are drept scop "analizarea unor acorduri bilaterale între România şi Statele Unite ale Americii". Deocamdată nu se cunoaşte programul vizitei, notează Realitatea.net. Aceasta este prima vizită a lui Traian Băsescu la Washington în mandatul lui Barack Obama.

Traian Băsescu s-a întâlnit la Washington, în martie 2005, cu fostul preşedinte american George W. Bush.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-17

TAGURI: vizita, barack obama, traian basescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VICTOR
11 Sep 2011

Basescu se duce in America ca sa obtina sprijin pentru a candida la al treilea mandat. In schimb, acest tradator de patrie va pune la picioarele Americii si Canadei aurul Romaniei de la Rosia Montana si va cumpara sicriele zburatoare (avionele F-16) vechi de peste 40 de ani si scoase din uz de americani pentru un pret de 4 miliarde de euro. Pentru aceste motive il primeste presedintele american caci de altfel nici nu se uita la el. Acest nebun, a intrat in ultima faza a nebuniei sale si trebuie imediat internat de urgenta la Spitalul nr 9 sau mai de graba sa fie arestat pentru inalta tradare.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ce cadou de despărțire i-a oferit Angela Merkel lui Barack Obama Familia prezidențială americană se poate bucura de un ultim Crăciun la Casa Albă cu un... 18 Noi 2016 | (0)
Băsescu are deja Guvern şi aşteaptă alegerile Fostul preşedinte al României ia startul şi anunţă viitorul Guvern format numai din membrii... Acum 31 min | (0)