2017-01-17 09:26

ULTIMA ORA


Băsescu vs. Drăgotescu: Dacă vreţi să interpretaţi în stil Vîntu, interpretaţi VEZI IMAGINI

 |  23:38
Băsescu vs. Drăgotescu: Dacă vreţi să interpretaţi în stil Vîntu, interpretaţi VEZI IMAGINI

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus Corinei Drăgotescu,jurnalistă Realitatea TV, în timpul conferinţei de presă de joi, că poateinterpreta în "stil Vîntu" declaraţiile pe care le-a făcut, transmite Realitatea.net.

Drăgotescu:Aţi spus că salariile vorfi legate de productivitate. Asta însemnă că salariile nu vor creşte până cândproductivitatea nu va creşte. Este logic. Vreau să...

Băsescu:Doamna Drăgotescu, vreţisă vă convingeţi că aţi înţeles?

Drăgotescu:Da, vreau. Că ştiţi că înţelegmai greu. Vreau să vă întreb dacă în aceste condiţii legat şi de adoptareaCodului Muncii nu credeţi că va avea loc o nouă migraţie a forţei de muncă.Ceea ce va adânci dezechilibrele legate de fondul de pensii. E o întrebare carerezultă din ceea ce aţi spus dumneavoastră

Băsescu:Doamnă,dacă asta aţi înţeles, vreau să vă spun că nu aţi înţeles ce am spus. Nu arerost să vă mai răspund. Eu am spusclar. Felxibilizarea pieţei forţei de muncăva da şansa mai multor oameni să vorbească. Dacă dumneavoastră vreţi săinterpretaţi în stil Vîntu, interpretaţi-l.

Drăgotescu:Nu.Interpretez în stil logic. Dacă salariile nu vor creşte, oamenii vor plecaacolo unde salariile sunt mai mari.

Băsescu:Doamna Drăgotescu vămulţumesc mult pentru întrebări. Nu aveţi decât o întrebare. Răspunsul meu esteurmătorul: nu aţi înţeles noul Cod al Muncii va creea mai multe locuri de muncăpentru că angajatorii vor fi mai deschişi la angajări temporare.

La cea de-a doua întrebare a Corinei Drăgotescu,peste câteva minute, schimbul de replici a continuat:

Drăgotescu:Pot să pun şi eu o a douaîntrebare, chiar dacă nu-mi răspundeţi?

Băsescu:Nuvă pot refuza a doua întrebare, având în vedere că aţi mai stat o dată lacoadă. Sunt sensibil la...

Drăgotescu:Sunt disciplinată.La disciplina femeilor, ştiu.

Băsescu:Dacăeraţi bărbat nu renunţam...

Drăgotescu:Asta spun, femeile disciplinatevă plac.

Drăgotescu: Domnule preşedinte, aş vrea săştiu dacă profilul actualului premier corespunde nevoilor de viitor aleRomâniei. Aţi vorbit de faptul că, până la 1 aprilie, trebuie să depunăproiectul de buget şi proiecţia pe trei ani. Vorbiţi de extindereasupravegherii dezechilibrelor macroeconomice, spuneţi că există o mare nevoiede concentrare pe chestiuni care ţin de zona de finanţe în raport în raport cuUE. Credeţi că profilul actualului premier corespunde nevoilor de viitor aleRomâniei? De viitorul imediat sau de viitorul pe trei, patru ani?

Băsescu: Doamnă, rămâneţi în dimensiuneaunor chestiuni personale şi îmi pare rău. Să ştiţi că la Cotroceni nu se facaluzii de tipul dumneavoastră. Bună ziua! Probabil asta e valabilă acolo, ladumneavoastră la post. Prezenţa aici vă obligă la decenţă.

Drăgotescu: Dar cu ce v-a jignit întrebareamea?

Băsescu: Doamna Drăgotescu, ştiţi foartebine ce aţi spus şi ce aţi făcut. Dacă doriţi să fiţi vulgară, nu fiţi aici!

Ulterior, Corina Drăgotescu a spus, la Realitatea TV, cumîşi explică reacţia preşedintelui: "Din punctul meu de vedere a fost doarun incident pornit de la schimbul de replici anterior întrebării mele. De laceea ce a spus preşedintele Traian Băsescu, că mă lasă, că mi-a făcut favoareasă pun a doua întrebare la care, de altfel, avuseseră dreptul şi alţi colegide-ai mei. Pentru că sunt femeie şi am stat la coadă încă o dată. Moment încare am avut acea replică: 'Sunt o femeie disciplinată, ştiu că vă plac femeiledisciplinate'. Am pus întrebarea şi preşedintele probabil că a procesat maitârziu ceea ce am replicat eu. Asta a fost tot, n-am înţeles supărarea domnieisale".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-21

Mai multe imagini:
Băsescu vs. Drăgotescu: Dacă vreţi să interpretaţi în stil Vîntu, interpretaţi VEZI IMAGINI
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image