2018-12-19 07:37


Bătaie cu bâte şi cuţite la Iaşi VIDEO

 |  12:53
Bătaie cu bâte şi cuţite la Iaşi VIDEO

Bătaie cu bâte şi cuţite la Iaşi! Două găşti s-au bătut în plină stradă. Ca să scape, o parte dintre combatanţi s-au refugiat într-un magazin non-stop din zonă. Martorii spun că poliţia a intervenit târziu în zonă, după ce conflictul a fost aplanat.

Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie pe stradă, în cartierul Cantemir din Iaşi. Cei implicaţi s-au bătut cu bâte şi cuţite, incidentul având loc sâmbătă seară, în jurul orei 23.30.

Ca să scape, o parte dintre combatanţi s-au refugiat într-un magazin non-stop din zonă. A fost necesară intervenţia mascaţilor de la o firmă de pază.  Mai multe echipaje ale serviciului judeţean de ambulanţă Iaşi au acordat primul ajutor unor persoane tăiate cu cuţitul. Târziu, când conflictul era deja stins a apărut şi poliţia.

Cetăţenii din Cantemir susţin că asemenea conflicte au loc foarte des în acest cartier, iar prezenţa poliţiei este ca şi inexistentă în astfel de situaţii.

Tinerii nu au fost încă identificaţi. Poliţia a deschis o anchetă. Au fost întocmite două dosare penale, unul pentru lovire şi alte violenţe, iar celălalt pentru port ilegal de armă albă.

Tudor Ciuhodaru, medic la spitalul de urgenţă Iaşi, a declarat: "Mai multe persoane care au fost agresate au ajuns în această noapte (sâmbătp, n.r.) la spitalul de urgenţă. Starea de sănătate a acestor pacienţi nu pune mari probleme din punct de vedere al funcţiilor vitale. Ei sunt în continuare monitorizaţi". 

"Conflictele de acest gen nu sunt o situaţie izolată în contextul unui weekend. În Iaşi, aproape că nu există sfârşit de săptămână în care să nu ajungă aproximativ 4-5 pacienţi la spital, în urma conflictelor, în special pe fondul consumului de alcool", a mai spus Ciuhodaru.

Citeste mai mult pe


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-04-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...