2017-01-23 23:06


Bătrâna lovită pe trecerea de pietoni de maşina care ducea mireasa la nuntă a murit

 |  14:18
Bătrâna lovită pe trecerea de pietoni de maşina care ducea mireasa la nuntă a murit
Bătrânadin Iaşi lovită pe o trecere de pietoni din municipiu de un autoturism carefăcea parte dintr-un alai de nuntă a murit, în noaptea de sâmbătă spreduminică, la Spitalul "Sfântul Spiridon", după ce femeia a intrat înstop-cardiorespirator.

Potrivitmedicului Daniela Chirică de la Spitalul "Sfântul Spiridon" Iaşi,starea de sănătate a bătrânei s-a degradat după accident, iar la câteva oredupă internarea în spital a murit.

"Femeiaa fost adusă în stare gravă, iar după internare a început să se simtă tot mairău. Avea numeroase fracturi şi traumatisme. A intrat în stop-cardiorespirator.S-a încercat resuscitarea timp de o oră, iar în final a fost declaratdecesul", a afirmat Daniela Chirică.

Cadavrulbătrânei a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, pentrustabilirea cauzei exacte a morţii.

Obătrână din Iaşi a fost lovită, sâmbătă, pe o trecere de pietoni din municipiu,de un autoturism care făcea parte dintr-un alai de nuntă, în care se afla chiarmireasa. Femeia, în vârstă de 85 de ani, traversa regulamentar strada, pe otrecere de pietoni din zona Copou.

Înurma impactului, bătrâna a fost proiectată pe asfalt, la câţiva metri în faţamaşinii, suferind mai multe fracturi şi traumatisme. La faţa locului a sosit unechipaj SMURD, victima fiind transportată de urgenţă la un spital din Iaşi.

Autoturismulera condus de un tânăr de 23 de ani, primele cercetări ale poliţiştilorindicând faptul că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Iniţial,tânărul a fost cercetat pentru vătămare din culpă, însă după moartea femeii,încadrarea a fost schimbată, şoferul fiind învinuit de ucidere din culpă.

Înoctombrie 2010, în acelaşi loc, a avut loc un accident similar, o femeie de 60de ani, fiind rănită grav în timp ce traversa regulamentar strada, împingândcăruciorul în care se afla un copil de doi ani. Şoferul, un tânăr de 17 ani dinjudeţul Suceava, fără permis de conducere, a fugit de la locul accidentului.Ulterior, el a fost prins de poliţişti, care au descoperit că maşina marcaPeugeot, pe care acesta o conducea, fusese furată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-12-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image