2016-10-23 04:38

ULTIMA ORA


Bătut de patru interlopi în Cluj-Napoca

 |  23:19
Bătut de patru interlopi în Cluj-Napoca

Un tânăr a fost lovit cu pumnii şi picioarele de patru interlopi în centrul oraşului Cluj-Napoca. Bărbatul a fost atacat pentru că-i supărase pe cei patru cu o manevră făcută în trafic, potrivit Realitatea.net.

Cei patru interlopi l-au alergat pe tânăr pe stradă şi l-au prins în faţa Institutului Teologic Protestant. L-au pus la pământ şi l-au lovit cu toţii, potrivit . Bătăușii  i-au adunat lucrurile căzute pe jos şi au fugit. Un prieten al victimei a venit şi a chemat salvarea şi poliţia. Rănitul a fost dus la spital, unde medicii i-au spus că trebuie să stea 20 de zile internat.

Poliţia a prins deja trei din cei patru agresori. Aceştia sunt cunoscuţi în lumea interlopă din Cluj- Napoca, drept membri ai clanului Căposu. Toţi sunt practicanţi de sporturi de contact, cum ar fi kick-boxing sau judo.

Cei trei au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, iar cel de-al patrulea agresor este căutat încă de poliţie. Dintre cei arestaţi, unul mai are un dosar penal, pentru vătămare corporală, iar altul este martor într-un proces cu trafic de droguri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-02

TAGURI: interlopi, ClujComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Accident mortal cu un tânăr parașutist O tragedie a avut loc pe un aerodrom din județul Cluj. Un tânăr de 27 de ani s-a lovit cu capul... 15 Oct 2016 | (1)
O aplicație pentru smartphone, creată la Cluj, “colecționează” stări de spirit Un grup multidisciplinar de tineri, de la o companie clujeană, a creat o aplicație pentru... 19 Oct 2016 | (0)