2016-12-02 22:12

ULTIMA ORA


Bătut de patru interlopi în Cluj-Napoca

 |  23:19
Bătut de patru interlopi în Cluj-Napoca

Un tânăr a fost lovit cu pumnii şi picioarele de patru interlopi în centrul oraşului Cluj-Napoca. Bărbatul a fost atacat pentru că-i supărase pe cei patru cu o manevră făcută în trafic, potrivit Realitatea.net.

Cei patru interlopi l-au alergat pe tânăr pe stradă şi l-au prins în faţa Institutului Teologic Protestant. L-au pus la pământ şi l-au lovit cu toţii, potrivit . Bătăușii  i-au adunat lucrurile căzute pe jos şi au fugit. Un prieten al victimei a venit şi a chemat salvarea şi poliţia. Rănitul a fost dus la spital, unde medicii i-au spus că trebuie să stea 20 de zile internat.

Poliţia a prins deja trei din cei patru agresori. Aceştia sunt cunoscuţi în lumea interlopă din Cluj- Napoca, drept membri ai clanului Căposu. Toţi sunt practicanţi de sporturi de contact, cum ar fi kick-boxing sau judo.

Cei trei au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, iar cel de-al patrulea agresor este căutat încă de poliţie. Dintre cei arestaţi, unul mai are un dosar penal, pentru vătămare corporală, iar altul este martor într-un proces cu trafic de droguri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-02

TAGURI: interlopi, ClujComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din țară Traficul este îngreunat, duminică dimineaţa, la întrarea în Dumbrava, judeţul Cluj,... 13 Noi 2016 | (0)
Accident grav cu cinci răniți la Cluj Cinci persoane au fost transportate la spital, joi seară, după ce autoturismul în care se aflau... Acum 13 ore | (0)