2018-12-17 00:11


Bătută, violată şi tâlhărită la locul de muncă

 |  08:11
Bătută, violată şi tâlhărită la locul de muncă

O vânzătoare într-un magazin alimentar din municipiul Arad,în vârstă de 27 de ani, a fost bătută, violată şi tâlhărită ziua în amiaza mare, chiar în magazinul în care lucra. Potrivit autorităţilor, agresorul este un bărbat în vârstă de 33 de ani, client al magazinului.

'Bărbatul, în vârstă 33 de ani, a lovit-o pe tânără cu pumnii până a trântit-o la pământ, după care a violat-o, iar apoi i-a smuls verigheta de pe deget şi a fugit. Tânăra, care era în stare de şoc, a fost găsită de o colegă', a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, sublocotenent Lorena Radu.

Agresorul a fost reţinut în scurt timp de poliţişti, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Acesta a lucrat la o covrigărie din imediata apropiere a magazinului alimentar şi avea antecedente penale.

După ce a executat în trecut o pedeapsă de 8 ani pentru tâlhărie şi i s-a dat o şansă de reabilitare, acuzatul riscă acum o nouă pedeapsă cu libertatea de până la 20 de ani, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-01-14

TAGURI: Arad, bătut, violat, tâlharit, magazin
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...