2017-01-18 03:45

ULTIMA ORA


Bebeluşul ucis la Braşov a fost înmormântat

 |  16:57

Copilaşul de şase luni, ucis cu bestialitate de mama sa la Braşov, a fost condus pe ultimul drum şi înmormântat în această după-amiază la Capela Cimitirului Municipal din localitate. La ceremonie a participat tatăl micuţului, membrii familiei, dar şi apropiaţi ai parintelui.

În schimb, mama băieţelului nu a fost la înmormântare, deoarece se află în arestul Poliţiei Judeţene Braşov, acolo unde îşi va petrece următoarele 28 de zile, pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav.

Pastorul care a oficiat ceremonia a spus că această tragedie este ”lucrătura diavolului”, religia penticostală nepropovăduind acte de jertfă umană.

Reamintim că sâmbătă, la Braşov, , medicii sosiţi de urgenţă la faţa locului nemaiputând face nimic pentru a salva viaţa micuţului. Cel care a sunat la 112 şi a solicitat Ambulanţa a fost chiar tatăl copilului. Criminala este însărcinată şi mai are acasă încă şase copii şi se pare că urma să fie evacuată din casă. Apropiaţii o ştiau o femeie liniştită şi nimeni nu-şi explică gestul său, dar se crede că s-a vrut a fi o formă de protest pentru că urma să fie aruncată în stradă. Mai este luată în calcul şi o posibilă depresie postnatală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-03

TAGURI: Bebelus, ucis, înmormantat, brasov, mamaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image