2017-01-18 06:02

ULTIMA ORA


Beckham: “Nu ştiu nimic de PSG”

 |  15:09
Beckham: “Nu ştiu nimic de PSG”

Starul englez David Beckham, aflat la final de contract cu echipa americană Los Angeles Galaxy, cu care a câştigat titlul de campion în Major League Soccer (MLS), a declarat că nu a discutat 'niciodată' cu directorul sportiv al clubului ParisSaint-Germain, brazilianul Leonardo, despre posibilul său transfer la gruparea din Hexagon.

“Practic, nu am discutat niciodată cu Leonardo. El mi-a trimis un mesaj pentru a-mi ura succes şi i-am răspnus, însă nu am vorbit cu el despre o posibilă plecare la PSG”, a declarat fostul mijlocaş al echipelor Manchester United şi Real Madrid pentru Sky Sports News, citat de Agerpres.

În ceea ce priveşte Anglia, unde Beckham ar putea reveni pentru a putea fi selecţionat în echipa Marii Britanii care va evolua la Jocurile Olimpice de la Londra, acest lucru pare complicat. 'Am spus mereu că ar fi bizar dacă aş juca pentru o altă echipă decât Manchester United şi nu cred că acest lucru se va întâmpla. Însă, cine ştie?'.

În sfârşit, ultima soluţie ar putea fi rămânerea în California, împreună cu familia sa. 'Este una dintre opţiunile mele. Ultima piesă din puzzle a fost să câştig titlul de campion, deoarece am dorit să promovez MLS, să contribui la dezvoltarea sa, dar şi să câştig pe teren. Şi am reuşit toate astea', a mai spus David Beckham.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image