2016-10-23 19:15

ULTIMA ORA


Berca a solicitat corectitudine în desfăşurarea viitoarelor alegeri

 |  07:15
Berca a solicitat corectitudine în desfăşurarea viitoarelor alegeri

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a solicitat şefilor de poliţie corectitudine în desfăşurarea alegerilor. Ministrul doreşte încetarea complicităţilor la nivel local şi abordarea viitoarelor alegeri "cu foarte multă seriozitate".

"Am cerut şefilor de poliţie să trateze alegerile cu foarte multă seriozitate, să trateze modul lor de desfăşurare ca o carte de vizită pentru dânşii. Nu voi cere niciodată niciunui şef de poliţie să influenţeze într-un fel sau altul, iar complicităţile de la nivel local trebuie să înceteze, pentru că, dacă va fi presiunea politică şi ea va exista, e campanie electorală, vor fi acuze de o parte şi de alta, Ministerul Administraţiei şi Internelor trebuie să-şi facă treaba, iar de la şeful de post local şi până la şeful Poliţiei Naţionale trebuie să răspundă de modul în care se desfăşoară aceste alegeri", a declarat ministrul Administraţiei şi Internelor.

Gabriel Berca a subliniat că doreşte ca autorităţile locale să-şi facă treaba. "Nu vreau să văd complicităţi între primarul în funcţie şi şeful poliţiei locale, la asta mă refer, să-şi facă treaba", a adăugat acesta, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-28

TAGURI: Gabriel_Berca, alegeri, poliţieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Vasile Blaga, la Secția 1 de Poliție din Capitală Vasile Blaga a venit luni dimineaţa, la Secția 1 de Poliție din Capitală, pentru a respecta... 10 Oct 2016 | (1)
Stare de alertă în Belgia după ce 15 persoane au fost luate ostatice Cel puţin 15 persoane au fost luate ostatice într-un supermarket aflat la periferia oraşului... 18 Oct 2016 | (0)