2016-10-24 23:29

ULTIMA ORA


Berca avertizează că ar putea urma inundaţii

 |  07:15
Berca avertizează că ar putea urma inundaţii

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a avertizat, marţi, că în urma zăpezilor ar putea urma inundaţiile. Ministrul a subliniat că o posibilă situaţie de urgenţă cu privire la inundaţiile din anumite zone ar putea fi anunţată de Administraţia Naţională Apele Române şi Administraţia Naţională de Meteorologie începând de miercuri.

'Nu avem nicio prognoză în acest sens deocamdată. După discuţiile preliminare pe care le-am avut cu dânşii în zilele următoare nu cred că vom avea probleme deosebite, dar trebuie să fim pregătiţi şi din acest punct de vedere am cerut prefecţilor să monitorizeze punctele de risc din fiecare judeţ, pentru că se cunosc, avem hărţi de risc, avem proceduri bine stabilite şi în continuare să rămânem pe poziţii', a afirmat ministrul Administraţiei şi Internelor.

De asemenea, acesta a precizat că va avea o întâlnire cu prefecţii imediat ce se vor finaliza intervenţiile prilejuite de vremea nefavorabilă. 'Vom analiza modul în care s-a acţionat şi propunerile pe care dânşii le au pentru a îmbunătăţi procedurile şi pentru a fi mai eficienţi în astfel de situaţii, pentru că aţi văzut că au apărut şi anumite disfuncţionalităţi la nivel local şi acest lucru nu trebuie să se mai întâmple în astfel de situaţii', a subliniat ministrul, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-27

TAGURI: Gabriel_Berca, inundaţii, urgenţăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ajutoare de urgență pentru victimele inundațiilor Guvernul a aprobat scoaterea unor produse din rezerva de stat, în limita sumei de 177,2 milioane... 19 Oct 2016 | (0)
Cod portocaliu de inundaţii în judeţul Vaslui Hidrologii au emis, luni dimineaţa, o avertizare cod portocaliu de inundaţii, valabil până la... 17 Oct 2016 | (1)