2017-01-19 23:30

ULTIMA ORA


Bercea Mondial a cerut să fie eliberat pe motiv că are în grijă zece copii, între care unul cu SIDA

 |  11:21
Bercea Mondial a cerut să fie eliberat pe motiv că are în grijă zece copii, între care unul cu SIDA

Sandu Anghel, zisBercea Mondial, arestat pentru tentativă de omor, le-a spus magistraţilorCurţii de Apel Craiova, care judecă recursul acestuia faţă de deciziaTribunalului Olt de respingere a cererii de eliberare provizorie, că are uncopil bolnav de SIDA şi alţi nouă minori în îngrijire.

BerceaMondial a solicitat, miercuri dimineaţă, magistraţilor de la Curtea de Apel Craiovasă îl cerceteze în libertateîntrucât are un copil bolnav de SIDA şi alţi nouă minori pe care îi are înîngrijire.

Cunoscutul cap allumii interlope din Slatina a fost reprezentat în instanţă de trei avocaţi carele-au solicitat magistraţilor să admită recursul pe care Bercea Mondial l-aînaintat faţă de decizia Tribunalului Olt de a-i respinge cererea de eliberaresub control judiciar.

În faţa completului dejudecată, Bercea Mondial le-a cerut magistraţilor să-l elibereze şi să-lcerceteze în libertate şi pe motiv că "până acum" nu a avut niciundosar penal.

"Vă rog frumossă-mi admiteţi recursul pentru că am un copil bolnav de SIDA şi am încă nouăcopii minori acasă care mă aşteaptă să am grijă de ei. Semnez şi de trei ori pezi la Poliţie dacă e nevoie. Nu am avut niciun dosar penal până acum şi dacă enevoie vin la Poliţie ori de câte ori este nevoie", le-a spus BerceaMondial magistraţilor de la Curtea de Apel.

Magistraţii Curţii deApel Craiova aurămas în pronunţare, Bercea Mondial urmând să afle miercuri după-amiază dacă vafi cercetat în libertate.

În 3 martie,Tribunalul Olt a respins cererea de eliberare provizorie sub control judiciarformulată de Sandu Anghel.

Cunoscutul cap allumii interlope din Slatina a fost arestat de Tribunalul Olt într-un dosar încare este cercetat pentru tentativă la omor, după ce şi-ar fi înjunghiatnepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care a fost internat la Spitalul Judeţeande Urgenţă Craiova.

După incident, atâtIonuţ Anghel, zis Mercedes, cât şi rudele tânărului aflate în localul unde aavut loc altercaţia au susţinut că victima a fost înjunghiată de către BerceaMondial. Ulterior, rudele tânărului înjunghiat şi-au schimbat declaraţiile,afirmând că cel care l-a înjunghiat pe Mercedes este unul dintre fiii minori ailui Bercea Mondial.

Sandu Anghel, arestatpentru tentativă la omor calificat, susţine în declaraţia dată instanţei căeste convins că "atitudinea sa ilicită nu va ajunge să fie sancţionatăpenal", date fiind "alianţe" cu persoane publice importante,"care i-au botezat pe fiii săi", potrivit referatului TribunaluluiOlt.

Bercea Mondial estecunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, presa relatând căacesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope, iar înurmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru evaziune fiscală.

Membri ai familiei luiSandu Anghel, zis Bercea Mondial, au fost cercetaţi de Poliţia Olt, în ultimiicinci ani, în aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea fiind constituiteîn urma unor plângeri făcute între ei, iar în prezent mai sunt în lucru şasedosare penale pe numele lui Bercea Mondial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri