2018-12-19 09:48


Bercea susține că arestarea sa este instrumentată politic

 |  11:47
Bercea susține că arestarea sa este instrumentată politic

Sandu Anghel, zia Bercea Mondial a susținut, miercuri dimineaţă, în fața magistraţilor Curţii de Apel Craiova, că arestarea sa este instrumentată politic.

Cererea lui Bercea Mondial de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea de eliberare sub control judiciar, în dosarul în care acesta este acuzat că şi-ar fi înjunghiat un nepot, a fost respinsă de magistrați, iar recursul se judecă miercuri la Curtea de Apel Craiova.

Bercea Mondial consideră că este arestat politic, pe motiv că este "cumătru cu Băsescu", și susține că magistraţii nu îi vor admite cererea de eliberare sub control judiciar.

"Vreau sa spun şi eu ceva, mai ales că este presă în sală: dacă victima a declarat în fața judecătorului şi în faţa presei că nu l-am tăiat eu, atunci eu de ce sunt arestat? Vă spun eu: politic. Sunt unii care au făcut evaziune şi alte fapte grave şi sunt cercetaţi în libertate, iar eu, care nu am antecedente, de ce să nu fiu cercetat în libertate, pentru că sunt cumătru cu Băsescu? Ştiu că nu-mi admiteţi cererea, dar vreau sa mă credeţi că nu sunt vinovat. Ştiu că nu o să mă puneţi în libertate pentru că probabil nu vrea procurorul sau că vin alegerile", a declarat Bercea, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-18

TAGURI: Bercea, Băsescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...