2017-01-20 03:45

ULTIMA ORA


Berlusconi, între petreceri cu prostituate şi îndatoriri oficiale

 |  16:32
Berlusconi, între petreceri cu prostituate şi îndatoriri oficiale

O nouă serie de dezvăluiri privind activităţile scandaloase din timpul mandatului premierului italian Silvio Berlusconi au ieşit la iveală în ultimele zile. Conform unor interceptări de către procurori ale convorbirilor premierului, se pare că principala preocupare a lui Berlusconi, chiar şi în cadrul acţiunilor oficiale, era asigurarea prezenţei prostituatelor de lux.

Astfel, acesta îşi aranja întâlniri cu dame de companie în timpul pauzelor unei reuniuni româno-italiene, desfăşurată la Roma, în octombrie 2008, potrivit jurnalelor Il Messaggero şi Notizie Tiscali. În cadrul reuniunii au participat premierul României de la acea vreme, Călin Popescu Tăriceanu, precum şi ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu. Potrivit unor declaraţii interceptate de procurorii italieni, Berlusconi a discutat, în timpul unei pauze a reuniunii cu Gianpaolo Tarantini, actualmente inculpat pentru că se ocupa de aducerea prostituatelor de lux la petrecerile organizate la reşedinţa premierului italian. Tarantini i-a vorbit lui Berlusconi de "două fetiţe, foarte dulci şi extrem de frumoase", precizând că regretă faptul că premierul italian nu se află în acel moment în compania acestora. "Domnule prim-ministru, dumneavoastră aveţi treabă acum, dar aş fi vrut să vă întâlniţi, ...voiam să v-o prezint pe acea prietenă de care vă spuneam, este noul director al companiei Asl Bari, o femeie foarte frumoasă, tânără, o persoană foarte capabilă...", i-a spus Tarantini premierului italian, care era la reuniunea româno-italiană”, îi spunea Tarantini lui Berlusconi în timp ce acesta era prezent la reuniunea româno-italiană.

De asemenea, publicaţia The Guardian relatează despre prezenţa lui Gianpaolo Tarantini, supranumit şi „peştele” lui Berlusconi, într-o vizită oficială a premierului italian în China! Tarantini a solicitat, tot în octombrie 2008, acordarea unei vize în timpul vizitei oficiale a lui Berlusconi pentru a-i organiza acestuia o petrecere în binecunoscutul stil al premierului italian. Într-una din convorbirile interceptate de procurorii italieni, Tarantini vorbea cu un apropiat pentru organizarea unei petreceri nocturne dedicată lui Berlusconi „pentru că va fi copleşit de formalităţile oficiale din timpul vizitei”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image