2018-12-17 03:44


Beyonce este însărcinată

 |  09:11
Beyonce este însărcinată

După ce a cântat pe scena MTV Video Music Awards Beyonce şi-a scos jacheta în faţa fanilor şi şi-a arătat abdomenul.

Artista a susţinut că vrea să devină mamă în jurul vârstei de 30 de ani. Sarcina pare să fi sosit exact la momentul potrivit, de vreme ce vedeta împlineşte 30 de ani luna viitoare.

Deşi s-au căsătorit în 2008, Beyonce şi Jay-Z n-au avut până acum un copil pentru că artista era dedicată total carierei sale. Încă nu au dezvăluit presei dacă micuţul va fi o fată sau un băiat, iar data naşterii este de asemenea ţinută secretă.

Beyonce Knowles şi Jay-Z s-au situat, anul acesta, pe locul al doilea în topul celor mai bogate cupluri de vedete, realizat de Forbes. Ei au obţinut încasări importante din vânzările de albume şi din concertele susţinute, dar şi din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume, precum L'Oreal, DirecTV, General Mills etc. În acest cuplu, Beyonce a câştigat 35 de milioane de dolari în perioada mai 2010 - mai 2011, comparativ cu suma de 37 de milioane de dolari obţinută de Jay-Z. Totodată, la începutul lunii august, revista Forbes a anunţat că rapperul american Jay-Z ocupă, cu câştigurile sale, prima poziţie în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop din lume.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...