2017-01-21 06:24

ULTIMA ORA


Biroul deputatului PSD de Argeş Mircea Drăghici anunţă internarea acestuia la “Floreasca” după un accident vascular. Spitalul infirmă internarea

 |  14:53
Biroul deputatului PSD de Argeş Mircea Drăghici anunţă internarea acestuia la “Floreasca” după un accident vascular. Spitalul infirmă internarea

Deputatul PSD de Argeş Mircea Drăghici, audiat înultima perioadă la DNA în dosarul preşedintelui CJ Argeş Constantin Nicolescu,a comunicat prin biroul său parlamentar că a fost internat la Spitalul deUrgenţă "Floreasca" din Bucureşti după ce a suferit un accidentvascular, însă spitalul nu confirmă internarea unui pacient cu acest nume.

"Mediciii-au acordat asistentă de urgenţă, i-au făcut analize şi i-au recomandat săevite orice stres sau emoţie în perioadă următoare. Aceste probleme medicale ausurvenit pe fondul unor evenimente deosebite: decesul tatălui său şi presiuniledin viaţă politică. Doctoriiau declarat că deputatul a avut noroc deoarece vasul de sânge s-a spart în zonăfeţei şi nu la nivelul creierului. În acest moment, Mircea Drăghici este stabilşi urmează instrucţiunile medicilor", se arată încomunicatul emis de cabinetul parlamentar al lui Mircea Drăghici.

Reprezentanţiai Spitalului "Floreasca" din Capitală au declarat că la unitateasanitară nu a fost înregistrat niciun pacient cu numele Mircea Drăghici.

Înultima perioadă, la DNA Piteşti au fost audiaţi primarii mai multor localităţidin judeţul Argeş, preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, dar şideputatul PSD Mircea Drăghici.

Sursedin rândul anchetatorilor afirmă că ancheta DNA vizează aproximativ jumătatedintre primăriile din judeţul Argeş care au virat sume de bani pentru consultanţăla proiecte cu fonduri europene, iar firma care a oferit consultanţă ar fi adeputatului PSD Mircea Drăghici, care însă s-a dezis de orice implicare înafacerile de consultanţă.

DeputatulPSD Mircea Drăghici a fost audiat la DNA Piteşti în 4 şi 16 martie.

"Suntcercetat în calitate de învinuit în dosarul în care este cercetat şipreşedintele Constantin Nicolescu. Mi s-a spus că sunt complice, sunt onorat căsunt complice cu domnul Nicolescu, dar nu am înţeles de ce sunt învinuit. Certeste că domnul Nicolescu are interdicţie de a mă vedea, iar astăzi (n.r. -vineri) mi-a fost adus la cunoştinţă că sunt cercetat în calitate de învinuit.Mai multe nu pot să va spun", declara la acea dată Mircea Drăghici.

În18 mai, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fosttrimis în judecată de procurorii DNA, care îl acuză că a luat fonduri Phare deaproape 900.000 de euro pentru patru unităţi de învăţământ, în baza unor actefalse.

Înacest dosar au mai fost trimişi în judecată Gheorghe Cornel Penescu, acţionarmajoritar al SC PIC SA Piteşti, Gheorghe Nicuţ, fost primar al municipiuluiCurtea de Argeş, Călin Ioan Andrei, primar al municipiului Câmpulung, IonŞtefan, primar al comunei Budeasa, judeţul Argeş, Florian Despan, directorexecutiv al Direcţiei pentru Integrare Europeană şi Dezvoltare Regională încadrul Consiliului judeţean Argeş, Ion Popa, primar al comunei Stâlpeni,judeţul Argeş, Gheorghe Dobre, asociat şi administrator la SC Zeus SA, IonNicolae, reprezentant al aceleiaşi firme şi diriginţii de şantier GheorgheDumitrache şi Tudor Mircea.

În26 ianuarie 2011, procurorii anticorupţie l-au reţinut pe Constantin Nicolescupentru 24 de ore. În ziua următoare Tribunalul Argeş a admis propunereaprocurorilor şi a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile. Imediat dupăanunţarea decizie de arestare, lui Nicolescu i s-a făcut rău, fiind dus laSpitalul Floreasca, unde a fost operat pe cord.

În2 februarie 2011, Curtea de Apel Piteşti a dispus înlocuirea măsurii arestăriipreventive cu cea a obligării de a nu părăsi ţara, Nicolescu fiind externat dinSpitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti în 18 februarie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image