2018-12-19 07:35


Biroul Federal se reuneşte din nou mâine. Opozanţii vor să-l demită pe Obreja

 |  15:38
Biroul Federal se reuneşte din nou mâine. Opozanţii vor să-l demită pe Obreja

Mai mulţi membri ai Biroului Federal al Federaţiei  Române de Box au anunţat o şedinţă extraordinară pentru mâine, cu numai două zile înainte de ultimatumul dat de AIBA legat de dezafiliere.

Aceştia intenţionează să-l instaleze în funcţia de interimar pe vicepreşedintele Fănel Trandafir, deşi în momentul de faţă secretarul general Niculae Constantinescu deţine prerogativele preşedintelui Rudel Obreja. “Conform statutului, vicepreşedintele preia atribuţiile dacă preşedintele nu şi le poate exercita”, ne-a spus unul dintre aceştia.

Contestatarii şi Obreja s-au întâlnit în această după-amiază la sediul ANST, unde Doina Melinte a avut rolul de mediator, însă nu s-a ajuns la nici o concluzie clară. Astfel, mâine va avea loc şedinţa Biroului Federal, acolo unde aceştia vor încerca chiar să-l demită pe Rudel Obreja,  conform aceloraşi  surse.

În plus, în termen de 15 zile, se va încerca reunirea unei Adunări Extraordinar, în care actualul statut al FR Box să fie modificat. În urmă cu nici o săptămână, membrii s-au reunit şi s-a decis organizarea de alegeri pentru funcţia de preşedinte la data de 28 octombrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...